Er zijn verschillende loodgieterswerkzaamheden in en rondom uw woning te bedenken waarbij de hulp van een loodgieter wenselijk kan zijn. Hoewel er in de afgelopen jaren steeds meer informatie op internet verschenen is over het uitvoeren van loodgietersklussen, blijkt dat veel mensen nog altijd rekenen op de hulp van een loodgieter. Dit is niet voor niets! Onze loodgieters beschikken over de juiste hulpmiddelen en hebben veel ervaring, waardoor de kans op vervelende complicaties minimaal is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, een verstopping, of een storing! Voor welke klussen kunt u de hulp van onze loodgieters goed gebruiken?

#1: nieuwe leidingen aanleggen

Een van de werkzaamheden die onze loodgieters regelmatig uitvoeren is het aanleggen van nieuwe leidingen. Het kan gaan om leidingen in huis, maar ook om leidingen voor een buitenkraan, een tuinhuis, of een losstaande garage

#2: een afvoer verleggen

Bij de verbouwing van uw badkamer kan het noodzakelijk zijn om een bestaande afvoer te verleggen. Dit geldt in het bijzonder voor situaties waarbij u de indeling van uw badkamer gaat veranderen.

#3: sanitaire voorzieningen aansluiten

In het geval van een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning zal er nieuw sanitair geplaatst moeten worden. Onze loodgieters kunnen u helpen bij het aansluiten van uw sanitaire voorzieningen.

#4: lekkages opsporen en verhelpen

Lekkages kunnen voor een vervelende waterschade aan uw woning zorgen, waardoor het erg belangrijk is dat ze zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen. Wij voeren een lekdetectie voor u uit en zorgen direct voor een passende oplossing.

#5: een verstopte afvoer verhelpen

Heeft u last van een verstopping in de afvoer? Wij helpen u de stank die hierbij ontstaat verhelpen door uw afvoer onder een hoge druk door te spuiten. Bij het doorspuiten van de afvoer worden de verstoppingen letterlijk voor u opgelost.

Call Now Button