Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Uw afvoer ontstoppen in Antwerpen? Wij helpen u!

Heeft u momenteel te maken met een vervelende stank in uw woning? De kans bestaat dat deze stank veroorzaakt wordt door een verstopping in uw afvoer. Niet alleen zorgt een verstopte afvoer voor een vervelende stank in huis, ook is het bij een afvoerverstopping vaak niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, douche of gootsteen. Reden genoeg om bij een afvoerverstopping tijdig de hulp van onze loodgieters in te schakelen. Onze loodgieters helpen u bij het afvoer ontstoppen in Antwerpen en de omgeving hiervan, door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten. Hiermee wordt een verstopping letterlijk voor u opgelost. Ook geven we u graag een aantal tips om een verstopte afvoer in Antwerpen tegen te gaan!

Tips om verstoppingen te voorkomen

Een verstopte afvoer ontstaat doorgaans door restafval wat zich op de bodem van uw afvoer ophoopt. Dit kunnen etensresten zijn, maar ook bladeren of kleine takjes, een overmatig gebruik van toiletpapier, of haren van tijdens het douchen. Om een verstopping te voorkomen is het dus erg belangrijk dat deze vormen van restafval zo goed mogelijk buiten de afvoer worden gehouden. Koop bijvoorbeeld een zeefje voor de gootsteen, of plaats een filter in het putje van uw douche. Dergelijke producten helpen u bij het voorkomen van verstoppingen in de afvoer en kosten vaak niet meer dan een paar euro. Doet u dit niet? Dan is het voor het water in de afvoer niet langer mogelijk om het restafval mee te voeren naar het centrale riool. Hiermee is het begin van een verstopte afvoer ontstaan! De hoeveelheid restafval in de afvoer zal steeds groter worden.

Uit voorzorg de afvoer doorspuiten

Naast de mogelijkheid om uw afvoer door te spuiten bij een serieuze lekkage in de afvoer, kunnen we uw afvoer ook uit voorzorg doorspuiten. Het is zelf sterk aan te raden om de afvoer eens per twee jaar door te laten spuiten door onze loodgieters. Restafval houdt u nooit volledig buiten de afvoer, waardoor er altijd beginnende verstoppingen zullen ontstaan. Door de afvoer door te spuiten gaat u dit tegen. Een loodgieter komt in dit geval bij u langs en zal de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Beginnende verstoppingen worden hiermee direct opgelost.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button