Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Camera inspectie in Antwerpen

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Dan kan dit voor de nodige problemen zorgen. Zo stroomt het water in een van uw sanitaire voorzieningen mogelijk niet meer weg. In sommige gevallen is een inspectie betrekkelijk eenvoudig te voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld proberen de verstopping met een ontstopper te verhelpen. Dit werkt echter niet altijd. Zo kan er ook sprake zijn van een hardnekkige verstopping. In dat geval kunt u de verstopping beter met rust laten. Om te achterhalen hoe ernstig het probleem is, schakelt u onze loodgieter in. Wij kunnen namelijk een camera inspectie in Antwerpen uitvoeren.

Hoe werkt zo’n camera inspectie?

Camera inspectie De kans is aanwezig dat u nog nooit een beroep heeft gedaan op een loodgieter in Antwerpen voor een camera inspectie. In dat geval weet u ook niet precies hoe wij te werk gaan bij een dergelijke inspectie. Wij brengen een speciale camera in uw afvoer. Deze camera is dusdanig klein dat er geen schade aangericht hoeft te worden aan uw leiding. Het betreft een flexibele camera, waardoor deze zelfs door een bochtig leidingstelstel voortbewogen kan worden. Wij kunnen een zo’n inspectie in Antwerpen dan ook bij iedere sanitaire voorziening uitvoeren.

Plek van verstopping nauwkeurig bepalen

U weet nu hoe een camera inspectie in Antwerpen in zijn werk gaat. Nu bent u vast en zeker ook benieuwd wat het doel van deze inspectie is. Met zo’n inspectie kan onze loodgieter de locatie van de verstopping precies in kaart brengen. De camerabeelden worden namelijk direct weergeven op een scherm dat onze loodgieter bij zich heeft. Niet alleen weten wij direct de locatie, maar we zien ook wat de oorzaak is van de verstopping. Dankzij camera inspectie in Antwerpen kunnen wij dus direct de juiste methode kiezen om uw afvoer te ontstoppen.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button