Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

CV ketel onderhoud in Antwerpen

Hoewel de CV ketel een essentieel onderdeel van uw woning is, vergeten veel huishoudens regelmatig onderhoud te plegen aan de CV ketel. Gevolg hiervan zijn vervelende storingen, die u bijvoorbeeld op een koude herfst- of winterdag met een kapotte verwarming laten zitten! Iets wat u maar beter kunt en wilt voorkomen vanzelfsprekend. Voor CV ketel onderhoud in Antwerpen en omgeving bent u bij onze loodgieters van harte welkom. Zij lopen uw CV- of combiketel eens per half jaar door om versleten of kapotte onderdelen tijdig te vervangen. Zo worden storingen tegengegaan en kunt u gedurende het hele jaar van de verwarming in uw woning genieten!

Belang van CV ketel onderhoud in Antwerpen

CV ketel onderhoud Het belang van CV ketel onderhoud in Antwerpen wordt geregeld onderschat, omdat mensen vertrouwen op de werking van de CV ketel. Immers, als de kachel het doet is er geen reden om u zorgen te maken, toch? Dit is wel zo! Doordat de CV- of combiketel in veel huishoudens goed verborgen en afgeschermd zit, valt het u niet op als onderdelen versleten raken. Zeker bij CV ketels ouder dan drie, vier jaar is dit het geval. Door onderhoud aan uw CV ketel uit te voeren worden deze onderdelen snel herkent, wordt u CV ketel van binnen volledig stofvrij gemaakt en is de kans op een storing daarmee een stuk kleiner.

Onze loodgieters zijn er niet alleen voor CV ketel onderhoud in Antwerpen, we geven u tevens graag advies over een overstap naar een combiketel.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button