Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Een cv-ketel reparatie in Antwerpen uit laten voeren

U moet er toch niet aan denken, dat u een avond zonder werkende cv-ketel in Antwerpen komt te zitten? Bij een storing in de cv-ketel heeft u niet alleen geen werkende verwarming meer in uw woning, ook is het vaak niet langer mogelijk om warm water te gebruiken. Dit komt door het feit dat steeds meer mensen overgestapt zijn op een zogenaamde combiketel die een cv-ketel en boiler tot een apparaat combineert. Om dit te voorkomen is regelmatig onderhoud aan de cv-ketel essentieel! Toch blijkt dat veel woningbezitters dit onderhoud vaak vergeten, waardoor ze vroeg of laat te maken krijgen met cv-ketelstoringen. Onze loodgieters helpen u graag bij het uitvoeren van een cv-ketel reparatie in Antwerpen of de omgeving hiervan.

Hoe werkt een cv-ketel reparatie?

Bij het uitvoeren van een cv-ketel reparatie in Antwerpen lopen onze loodgieters de volledige cv-ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Op een gegeven moment zal de loodgieter een element vinden wat volledig versleten is, waardoor de cv-ketel niet meer goed functioneert. Door dit element te vervangen zal de storing in veel gevallen verholpen zijn. Ook stof kan een goede werking van de cv-ketel in de weg staan. De cv-ketelmonteur zal de cv-ketel om deze reden volledig voor u reinigen, zodat alle stofhopen verwijderd worden.

Tip: zoek de foutcode op het display van uw cv-ketel vooraf altijd op in de handleiding van de cv-ketel. Soms is het voldoende om de cv-ketel te resetten.

Storingen in de cv-ketel voorkomen

Om de kans op storingen in uw cv-ketel zo klein mogelijk te maken is het sterk aan te raden om uw cv-ketel zeker eens per twee jaar na te laten kijken door een loodgieter van ons loodgietersbedrijf. Zo kan een beginnende slijtage aan elementen van de cv-ketel tijdig herkend worden en kunnen versleten onderdelen worden vervangen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button