Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Last van cv-ketel storingen in Antwerpen?

Ondervindt u momenteel hinder van cv-ketel storingen in Antwerpen? Onze loodgieters komen graag bij u langs om hulp te bieden bij het oplossen van deze storingen. Wij raden u allereerst aan om de foutcode op het display van uw cv-ketel op te zoeken in de handleiding die u bij de aanschaf van de cv-ketel gekregen zal hebben. In sommige gevallen blijkt het al voldoende te zijn om de cv-ketel te resetten, waardoor de hulp van onze loodgieters uit Antwerpen overbodig wordt. Mocht het resetten van de cv-ketel niet het beoogde resultaat opleveren, dan komen we alsnog bij u langs om een passende oplossing te bieden. Ook voor het voorkomen van problemen met de cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen.

Een cv-ketelstoring verhelpen in huis

Een cv-ketelstoring wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een versleten onderdeel in de cv-ketel. Ook kunnen grote stofhopen die door de jaren heen in uw cv-ketel zijn ontstaan de bron van een storing vormen. Door de onderdelen van de cv-ketel na te lopen op beschadigingen of slijtage en de cv-ketel aan de binnenzijde volledig schoon te maken, kunnen de vervelende cv-ketelstoringen in Antwerpen worden verholpen door onze loodgieters.

Is het uitvoeren van een cv-ketelreparatie niet meer rendabel voor uw cv-ketel? In dit geval komen we graag een nieuwe cv-ketel bij u installeren. Vooraf adviseren we u graag over de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Storingen in de cv-ketel voorkomen

Nog beter dan het herstellen van cv-ketelstoringen is natuurlijk het voorkomen van de storingen. Het voorkomen van een storing doet u door de cv-ketel zeker eens per twee jaar te laten onderhouden door onze loodgieters. Hierbij lopen onze loodgieters de volledige cv-ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is de kans veel kleiner dat er nog een cv-ketelstoring ontstaat

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button