Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij u de hulp van een loodgieter met spoed nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in uw woning! Een lekkage gaat in veel gevallen gepaard met een blijvende waterschade aan muren, vloeren, meubels, houtwerk onder uw dakbedekking, plafonds, enzovoorts. Dit maakt het van erg groot belang dat u de lekkage zo snel mogelijk op laat lossen door een loodgieter! Onze loodgieters kunnen u helpen bij het verhelpen van verschillende soorten lekkages in uw woning. Denk aan lekkages rond uw leidingen, lekkages bij de aansluiting tussen uw sanitair en de afvoer, lekkages onder uw dakbedekking, lekkages aan uw plafond, enzovoorts. Lekkages zijn echter niet de enige reden om de loodgieter met spoed in te schakelen.

Een verstopte afvoer laten doorspuiten

Een verstopte afvoer kan eveneens een reden zijn om de loodgieter met spoed in te schakelen. Bij een verstopte afvoer komt vaak een smerige stank vrij en is het in het ergste geval zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, douche of gootsteen in huis. Door bij een verstopte afvoer voor de hulp van een spoedloodgieter te kiezen, kan de verstopping dezelfde dag nog voor u verholpen worden. Bij het verhelpen van een verstopping in uw afvoer zullen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Hierbij wordt de verstopping letterlijk voor u opgelost.

Problemen met uw cv-ketel

Een derde situatie waarin u de hulp van een spoedloodgieter mogelijk goed kunt gebruiken, is een storing in uw cv-ketel. Bij een storing in de cv-ketel werkt de verwarming niet langer en is het niet langer mogelijk om warm water in uw woning te gebruiken. Reden genoeg om de cv-ketelstoring zo snel mogelijk te laten verhelpen! In sommige gevallen kunt u de cv-ketel zelf resetten om het probleem op te lossen. Helaas blijkt dit in lang niet alle gevallen de oplossing te zijn.

Call Now Button