Veel mensen onderschatten het belang van het regelmatig onderhouden van de cv-ketel binnen hun woning. Vanuit de cv-ketel worden de kamers van uw woning verwarmd, heeft u overal warm water in huis, enzovoorts. Reden genoeg om de cv-ketel door een verwarmingsmonteur van ons loodgietersbedrijf te laten onderhouden. De verwarmingsmonteur zal de cv-ketel volledig nalopen op een beginnende slijtage aan de onderdelen van de cv-ketel. Waar nodig zal de verwarmingsmonteur de onderdelen voor u vervangen, om een storing in de cv-ketel vroegtijdig te voorkomen. Ook zal de verwarmingsmonteur de volledige cv-ketel voor u schoonmaken, om te voorkomen dat stofhopen de werking van de cv-ketel negatief beïnvloeden.

Een reparatie aan de cv-ketel uitvoeren

Mocht het onderhouden van de cv-ketel al te laat komen, dan kunt u de hulp van onze verwarmingsmonteur inschakelen voor het onderhouden van de cv-ketel. In dit geval zal de cv-ketelmonteur de cv-ketel eveneens nalopen en beschadigde onderdelen direct voor u vervangen. Vaak zijn versleten onderdelen de bron van een storing in uw cv-ketel.
Kijk vooraf altijd even of u de foutcode op het display van de cv-ketel in de handleiding van de cv-ketel kunt vinden. In sommige gevallen is het al voldoende om de cv-ketel te resetten om een storing op te lossen.

Advies over een nieuwe cv-ketel

Ook wanneer u geen problemen met uw cv-ketel heeft, maar wel zoekt naar een nieuw model cv-ketel, kunt u op ons rekenen. Wij voorzien u graag van passend advies over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. In de afgelopen jaren zijn de mogelijkheden op het gebied van cv-ketels sterk toegenomen, waardoor het minder makkelijk geworden is om een geschikt type cv-ketel te vinden. Kiest u voor een losse cv-ketel, een combiketel, of een hr-ketel? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Call Now Button