Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Een gootsteen ontstoppen in Antwerpen

gootsteen ontstoppen Komt er een smerige stank uit uw gootsteen? Of is het steeds lastiger om het water in de gootsteen weg te laten stromen? Mogelijk heeft u momenteel te maken met een gootsteenverstopping in uw woning. Bij een gootsteenverstopping is het sterk aan te raden om de hulp van onze loodgieters in te schakelen. Onze loodgieters willen graag uw gootsteen ontstoppen in Antwerpen. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we een gootsteenverstopping relatief eenvoudig voor u oplossen. Zo zal het water vaak dezelfde dag nog soepel wegstromen als we de gootsteen ontstoppen!

Hoe doen we dat, een gootsteen ontstoppen?

Om een gootsteenverstopping voortaan te kunnen voorkomen is het handig om te weten hoe een dergelijke verstopping precies werkt. Doorgaans wordt een gootsteenverstopping veroorzaakt door restafval wat in de afvoer naar de bodem zakt. Het gaat vaak om etensresten die tijdens het afspoelen van de borden in de afvoer terechtgekomen zijn. Wanneer het restafval op de bodem van uw afvoer ligt, is het voor het water in de afvoer niet langer mogelijk om het restafval weg te voeren. Dit is het begin, hierdoor is de noodzaak om de gootsteen te ontstoppen groot. Door een zeefje in de gootsteen te gebruiken kan het restafval vroegtijdig worden opgevangen, waardoor het merendeel niet in de afvoer terecht zal komen.

De afvoer doorspuiten bij verstoppingen

Als wij de gootsteen ontstoppen zullen onze loodgieters de gootsteen onder een hoge druk doorspuiten. Hiermee wordt het restafval uit de afvoer gespoten, waarmee de gootsteen ontstopping verholpen is. Naast de mogelijkheid om de afvoer door te spuiten beschikken wij over verschillende andere handige hulpmiddelen, die het mogelijk maken om de afvoer weer schoon te krijgen.

Tip: laat uw afvoer zeker eens per twee jaar doorspuiten door onze loodgieters! Door dit uit voorzorg te doen is de kans op een serieuze verstopping op een later moment erg klein.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button