Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Meer over installatiewerk in Antwerpen

We staan er niet zo veel bij stil, maar wij hebben in het dagelijks leven constant met installatiewerk te maken. Installatiewerk, ook wel installatietechniek genoemd, is een breed begrip. Het omvat onder andere het ontwerpen en aanleggen van diverse installaties, maar ook het onderhoud ervan komt hierbij kijken. Wil je meer weten over installatiewerk in Antwerpen, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat stelt het nou precies voor?

Installatiewerk is een begrip wat veel wordt gebruikt in de bouw en in het fabriekswezen. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, koeltechnische installaties of werkbouwkundige installaties. Installatie monteurs kunnen dus diverse werkzaamheden hebben. Er zijn verwarmingsmonteurs om verwarmingen, Cv-ketels en radiatoren te plaatsen en te onderhouden. Ook zijn er installatiemonteurs voor gas- en waterleidingen, voor sanitair onderhoud en je hebt installateurs die gespecialiseerd zijn in het onderhoud en plaatsen van dak- en zinkwerk. Werkzaamheden van installatiebedrijven zijn dikwijls toegespitst op één aspect van het werk.

Verdere informatie

Voor informatie over de diverse werkzaamheden van kun je contact opnemen met onze organisatie. Wanneer je diverse werkzaamheden zoals renovatie, aanleg van nieuwe installaties of het uitbreiden van huidige systemen wilt uitbesteden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers hebben voldoende ervaring, technisch inzicht en kennis om jou te helpen bij iedere klus. Heb je dus een project waarbij je niet weet welk facet je moet hebben of omvat het meerdere werkvelden? Aarzel niet om ons te benaderen met jouw vragen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button