Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Leiding lekkage verhelpen in Antwerpen

Een lekkage in de waterleidingen kan een heleboel schade veroorzaken. Wanneer je vermoedt dat je een probleem hebt, dan is het zaak om hier snel naar te handelen, om de schade zoveel mogelijk te beperken. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in leidingen, zonder hiermee extra schade aan te richten. Leiding lekkage in Antwerpen hebben wij zo verholpen.

De oorzaak van lekkages opsporen

Waterleidingen bevinden zich grotendeels achter de muren en onder de vloeren van je huis. Wanneer je een lekkage opmerkt, door bijvoorbeeld vochtige plekken op het plafond of langs de muren, dan is er al heel wat water uit de leidingen ontsnapt. Dit water beschadigt het behang en tast de verf op de muren aan. Bovendien kunnen de vochtplekken gaan schimmelen en ze kunnen zwakke plekken in je huis veroorzaken. Het is dus heel belangrijk dat de oorzaak van zo snel mogelijk wordt opgespoord. Meestal is het te wijten aan slijtage in de koppelstukken of verouderde waterleidingen. Helaas zitten deze leidingen goed weggestopt en kun je deze niet gemakkelijk bereiken.

Schakel hulp in

Omdat de oorzaak dikwijls niet zichtbaar is voor het ongetrainde oog, is het verstandig om hiervoor hulp in te schakelen. Onze medewerkers zijn uitgerust met de beste apparatuur waarmee lekkages razendsnel worden opgespoord en verholpen kunnen worden. Bij het zoeken naar de oorzaak komt geen hak- en breekwerk aan te pas, zodat de schade aan jouw woning beperkt blijft. Dus aarzel niet en neem direct contact op met ons.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button