Hulp bij een lekdetectie in Antwerpen? Wij helpen u!

Bent u op zoek naar een erkend bedrijf voor het uitvoeren van een lekdetectie in Antwerpen, of de omgeving hiervan? Onze specialisten staan voor u klaar om u met een passende lekdetectie in Antwerpen van dienst te zijn. Samen met u gaan we op zoek naar de bron van een lekkage, om de kans op een blijvende waterschade te minimaliseren. Het blijkt in veel gevallen erg lastig te zijn om de bron van een lekkage zelf op te sporen, waardoor de hulp van een lekkagedienst gewenst is. Lekkages komen onder meer voor onder uw dakbedekking, rond de leidingen in uw kruipruimtes of bijvoorbeeld bij de afvoer onder uw gootsteen. Vaak wordt een lekkage pas later opgemerkt, waardoor de waterschade al ontstaan is. Met een lekdetectie in Antwerpen voorkomt u dit!

Een lekdetectie uitvoeren zonder schade

Vaak moet er hak- en breekwerk aan te pas komen om een goede lekdetectie in Antwerpen uit te voeren. Bij ons is dat in geen geval zo! Wij werken met speciale vormen van lekdetectie in Antwerpen, waardoor hak- of breekwerk niet noodzakelijk is. Dit drukt de kosten voor het opsporen van de lekkages in uw woning en voorkomt daarbij een grote hoeveelheid puin. Bij een lekdetectie maken wij gebruik van een ultrasone detectie, of een detectie aan de hand van een thermografische camera.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82