Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Lekkages in Antwerpen

Een lekkage is zeer vervelend, zeker omdat de bron van een lekkage vaak nauwelijks te achterhalen is zonder specifieke gereedschappen. Lekkages kunnen ontstaan onder uw dak, rond de afvoer van apparaten als een wasmachine of vaatwasser, of bij leidingen. Het verhelpen van een dergelijke lekkage is essentieel om verdere schade aan muren of het houtwerk van uw dak te voorkomen. Wanneer u het zelf niet lukt om de bron van een lekkage te achterhalen of om deze te repareren, staan onze loodgieters klaar om uw lekkages in Antwerpen en omgeving te verhelpen. Dit doen we door de bron van het probleem voor u te vinden en deze direct met een (tijdelijke) oplossing te verhelpen.

Soms kan het noodzakelijk zijn om een nieuw onderdeel te bestellen, bijvoorbeeld in het geval van een kapotte afvoer van uw vaatwasser, waardoor we eerst voor een tijdelijke oplossing zullen zorgen. Later komen we bij u terug voor een structurele oplossing! Zo heeft u niet langer last van de lekkage en wordt een uitbreiding van de schade voorkomen.

Lekkages laten verhelpen in Antwerpen

lekkages Heeft u last van een lekkage in de regio Antwerpen? Wacht niet langer en schakel vandaag nog onze vakkundige loodgieters in! Zo voorkomt u dat er nare plekken op uw muur komen, of dat uw houtwerk gaat rotten. Schade die achteraf in veel gevallen maar moeizaam te herstellen is, zeker de rottende plekken in uw hout.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze loodgieters in Antwerpen staan u graag geheel persoonlijk en vrijblijvend te woord.

Wat kunt u doen om lekkages te voorkomen?

Omdat een lekkage zoveel schade kan veroorzaken, wilt u hier niet mee te maken krijgen. Een lekkage helemaal uitsluiten is echter onmogelijk. Wel kunt u het nodige doen om een lekkage te voorkomen. Wij zetten hieronder een aantal tips op een rijtje.

1. Inspecteer oude leidingen regelmatig

Woont u in een relatief oude woning en is het leidingwerk nog nooit vervangen? Dan doet u er goed aan de staat van uw leidingen te inspecteren. Ondanks dat leidingen vaak lang meegaan, kunnen zij op den duur toch beschadigen. En een lekkage is natuurlijk het logische gevolg van schade aan uw afvoer of waterleiding. Bij weggewerkte leidingen wordt dit natuurlijk lastig, maar laat zichtbare leidingen vooral niet links liggen.

2. Loop over het platte dak

Een lekkage wordt niet alleen veroorzaakt door schade aan leidingwerk. Ook schade aan uw dak kan namelijk een lekkage veroorzaken. Is een gedeelte van uw woning bedekt met een plat dak? Loop hier dan geregeld een rondje overheen om de staat van het dak te bekijken. Verwijder rommel vooral, want dit is vaak de oorzaak van een lek. Ziet u een zwakke plek? Schakel dan meteen een loodgieter in om deze te repareren. Zo bent u een lekkage vaak een stap voor.

3. Maak dakgoten schoon

Veel mensen kijken niet op of om naar hun dakgoten. Toch is dit wel belangrijk. Dakgoten vangen namelijk niet alleen water op, maar ook grote hoeveelheden rommel. Denk bijvoorbeeld aan al het blad dat in de herfst van de bomen valt. Dit kan zich gaan ophopen in uw dakgoot. Indien dit het geval is, kan het water niet meer via de regenpijp wegstromen. Het zoekt in dat geval een andere uitweg. De kans is groot dat het water via uw muur wegloopt. Hierdoor ontstaat vaak een lekkage. Maak uw dakgoten daarom geregeld schoon als u een lekkage wilt voorkomen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button