Lekkages opsporen in Antwerpen: pas een lekdetectie toe!

Het is niet voor niets dat veel mensen een lekkage hoog op hun lijstje met grootste ergernissen in huis hebben staan. Een lekkage wordt vaak pas laat opgemerkt, waardoor er al een blijvende waterschade aan muren, vloeren, of plafonds in huis is ontstaan. Daarbij is de bron van een lekkage vaak erg lastig te achterhalen. Lekkages opsporen in Antwerpen is voor onze vakmensen gelukkig geen probleem! Wij komen graag bij u langs om lekkages in uw woning op te sporen en waar mogelijk direct te verhelpen. Zo zorgen we er samen met u voor dat de kans op waterschade aan uw woning minimaal is. U moet er toch niet aan denken dat er schimmels op uw muren, vloeren, of plafonds ontstaan als gevolg van een lekkage?

Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk

Een van de voordelen van de werkwijze van onze specialisten is dat zij werken zonder hak- of breekwerk uit te moeten voeren. Lekkages opsporen gebeurt bij ons met speciale hulpmiddelen, waarmee we het waterspoor relatief eenvoudig kunnen volgen tot de bron van een lekkage. Dit kan speling tussen twee leidingstukken zijn, maar bijvoorbeeld ook een klein gaatje of barstje in uw dakbedekking.

Een voorbeeld van een hulpmiddel die wij gebruiken bij het uitvoeren van een lekdetectie is een thermografische infraroodcamera. Ook een ultrasone detectie behoort bij ons tot de mogelijkheden om lekkages in woningen op te sporen. Des te sneller u lekkages opspoort, des te groter is de kans dat we een blijvende waterschade kunnen voorkomen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82