Zonder dat u het wellicht weet lopen er ontzettend veel leidingen door uw garage. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen voor de watertoevoer van radiatoren in de garage, waterleidingen voor een gootsteen in de garage of de leiding naar een buitenkraan aan de muur van een garage. Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunnen deze leidingen naar verloop van tijd gaan lekken. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarbij twee leidingen niet meer goed op elkaar aansluiten, waardoor speling ontstaat. Via deze speling kan het leidingwater naar buiten sijpelen, met een zeer vervelende waterschade tot gevolg.
Waterschade komt bij een lekkage in de garage vaak voor in de vorm van schimmelplekken op uw muren, schimmelplekken op uw stenen vloer of bijvoorbeeld rottende plekken in houten kasten in uw garage. Het spreekt voor zich dat u dit zo goed mogelijk wil voorkomen!

Kapotte leidingen vervangen

Voor het repareren van lekkende leidingen in de garage kunt u de hulp van een erkende loodgieter wellicht goed gebruiken. Een loodgieter zoekt eerst naar de bron van een lekkage in de garage en zal direct zorgen voor een passende oplossing. In het ene geval is het voldoende om een rubberen ringetje over de leidingen te plaatsen, in andere gevallen zullen de kapotte leidingen vervangen moeten worden. Door dergelijke werkzaamheden door een loodgieter uit te voeren bent u ervan verzekerd dat een nieuwe lekkage uit zal blijven.

Call Now Button