Loodgieter Beveren- Loodgieterij Mertens helpt u vakkundig en snel!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Hulp van de loodgieter uit Beveren? Bel ons snel!

Bent u op zoek naar een erkende loodgieter uit Beveren? Onze betrouwbare loodgieters zijn u graag van dienst in en rondom Beveren! Wij hebben een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom woningen en bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer in huis, het installeren van cv-ketels, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, enzovoorts. Door de hulp van onze loodgieter in Beveren in te schakelen, minimaliseert u de kans op vervelende complicaties bij loodgieterswerkzaamheden. Voorbeelden van dergelijke complicaties zijn onder meer lekkages, verstoppingen en storingen in de cv-ketel.

Het belang van de hulp van onze ervaren loodgieter

loodgieter Beveren Er zijn veel mensen die loodgieterswerkzaamheden zelf proberen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan klussen als het leggen van leidingen of het aansluiten van sanitair op de afvoer. Hoewel het in veel gevallen goed gaat met de handige instructievideo’s op internet, gaat het helaas ook regelmatig fout. Leidingstukken sluiten in zo’n geval bijvoorbeeld niet goed op elkaar aan, waardoor speling ontstaat. Het water sijpelt via de speling bij de leidingen naar buiten, waardoor er een lekkage kan ontstaan. In de meeste gevallen gaat dit gepaard met een blijvende en lastig te verhelpen waterschade. Reden genoeg om tijdig de hulp van de loodgieter uit Beveren in te schakelen!

Onze loodgieter uit Beveren helpt u echter niet alleen met installatiewerkzaamheden. We omen ook graag bij u langs voor het onderhouden of repareren van loodgieterselementen in uw woning. Denk aan het controleren van leidingen op speling, het controleren van de afvoer op verstoppingen, enzovoorts.

Met spoed een loodgieter in Beveren inschakelen

Sommige klussen wilt u met spoed door onze loodgieter in Beveren uit laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een lekkage in huis, of het oplossen van een verstopte afvoer. Een afvoerverstopping kan voor een nare stank zorgen, evenals u dat uw sanitair in het ergste geval niet langer kunt gebruiken. In het geval van een lekkage kan er een nare waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een schimmelvorming op uw muren! Onze loodgieter in Beveren biedt u een spoeddienst aan, die dagelijks voor u klaarstaat. Zo kunt u zelfs op de late avond op onze hulp rekenen.

Advies van een ervaren vakman

Niet alleen voor de uitvoering van loodgietersklussen kunt u op onze hulp rekenen. Ook voorzien onze loodgieters u graag van passend advies. Mogelijk bent u van plan om een nieuwe cv-ketel in huis te laten installeren. In dit geval kan onze loodgieter de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Zo wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken! Kiest u bijvoorbeeld voor een combiketel, of geeft u de voorkeur aan een hr+ ketel? Een hr+ ketel kan u een fraaie energiebesparing opleveren. Houd er echter rekening mee, dat een hr+ ketel ook grotere investering vergt! Wij berekenen graag voor u, of dit interessant is in uw situatie.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button