Loodgieter Boom- De Ervaren allround loodgieter!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Vervelende lekkages tegengaan met hulp van onze loodgieter in Boom

Heeft u last van een lekkage in uw woning? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp van de loodgieter in Boom in! Onze betrouwbare loodgieter in Boom helpt u echter niet alleen bij het verhelpen van vervelende lekkages in uw woning, maar ook bij werkzaamheden als het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitair op de afvoer, het installeren van een cv-ketel, enzovoorts. Door de expertise die onze loodgieters in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen zij u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Zeker bij lekkages geldt dat des te sneller u de hulp van onze behulpzame loodgieter in Boom inschakelt, des te kleiner ook de kans op een blijvende schade wordt. U moet er toch niet aan denken, dat u lelijke schimmelplekken op uw muren en plafond krijgt?

Zelf lekkages opsporen en verhelpen

loodgieter Boom In sommige gevallen is het mogelijk om een lekkage zelf te verhelpen, mits u de bron van de lekkage kunt vinden. Het inschakelen van onze vakkundige loodgieter in Boom wordt hierdoor overbodig. Mocht het u echter niet lukken om het waterspoor tot de bron van de lekkage te volgen, dan biedt deze loodgieter de uitkomst. De loodgieter beschikt over speciale lampen, waarmee het relatief eenvoudig is om het waterspoor te volgen. De loodgieter zal hierbij direct voor een passende oplossing voor de lekkage zorgen.

Oplossingen kunnen zijn: het vervangen van een stuk dakbedekking, het vervangen van leidingen, het opnieuw aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts.

Met spoed een lekkage laten verhelpen

Mocht het u niet lukken om de lekkage zelf op te lossen, dan kunt u onze loodgieter in Boom inschakelen voor hulp. Onze loodgieter biedt een speciale spoeddienst aan. Deze spoedloodgieter staat doorgaans binnen een half uur bij u voor de deur, om de helpende hand te bieden bij lekkages. Zoals eerder beschreven werd, is het belangrijk om lekkages zo snel mogelijk te laten verhelpen. Zo minimaliseert u de kans op een nare waterschade aan uw woning.

Tip: schakel onze spoedloodgieter ook in voor het verhelpen van een verstopping in de afvoer, of voor het oplossen van een cv-ketelstoring.

Andere diensten van onze loodgieter in Boom

Vanzelfsprekend kunt u niet alleen voor het oplossen van lekkages op onze loodgieter in Boom rekenen. Onze loodgieter staat voor u klaar bij het uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Zo helpen we u graag bij het leggen van nieuwe leidingen, of het aansluiten van een cv-ketel in huis. Wanneer de cv-ketel eenmaal geplaatst is, kunnen we deze eens per twee of drie jaar voor u onderhouden. Zo wordt de kans op cv-ketelstoringen minimaal. Mocht u onverhoopt toch met een cv-ketelstoring of afvoerverstopping te maken krijgen, dan lossen onze loodgieters in Boom deze problemen graag voor u op.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button