Loodgieter Borgerhout- Uw specialist in de regio!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Loodgieter in Borgerhout: waarmee mag ik u helpen?

Onze loodgieter in Borgerhout staat dagelijks voor u klaar om u te helpen bij uiteenlopende loodgietersklussen. Zo kan de loodgieter in Borgerhout u helpen bij het installeren van nieuwe loodgieterselementen en het onderhouden of repareren van bestaande loodgieterselementen. Zeker bij het installeren en onderhouden van loodgieterselementen in huis is de hulp van onze ervaren loodgieter vaak wenselijk. Wanneer u leidingstukken bijvoorbeeld niet op de juiste wijze op elkaar zou aansluiten, zou dit kunnen resulteren in vervelende lekkages. Er ontstaat hierbij namelijk speling, waarlangs het water uit de leidingen kan sijpelen. Dit wilt u logischerwijs zo goed mogelijk voorkomen!

Onderhoud uit laten voeren

loodgieter Borgerhout Minstens zo belangrijk als het goed uitvoeren van de installatie van loodgieterselementen is ook het uitvoeren van onderhoud. Wanneer u het onderhoud zou vergeten, zou dit kunnen leiden tot verstoppingen of bijvoorbeeld storingen in de cv-ketel. U moet er toch niet aan denken dat u op een koude herfst- of winteravond zonder werkende kachel komt te zitten? Reden genoeg om de hulp van onze loodgieter in Borgerhout tijdig in te schakelen.

Wij raden woningbezitters doorgaans aan om hun loodgieterselementen zeker eens per jaar of eens per twee jaar te laten onderhouden door de loodgieter in Borgerhout. Tijdens het uitvoeren van onderhoud controleert onze loodgieter de leidingen op beginnende slijtage, wordt de afvoer gecontroleerd op slijtage of beschadigingen en loopt de loodgieter de cv-ketel na op kapotte onderdelen. Waar nodig zal onze vakkundige loodgieter in Borgerhout direct voor passende oplossingen zorgen om de slijtage te verhelpen. Zo bent u ervan verzekerd dat complicaties in de toekomst kunnen worden uitgesloten.

Reparatiewerkzaamheden voor de loodgieter in Borgerhout

Mocht het onderhoud aan de loodgieterselementen in huis te laat komen, dan is het raadzaam om een reparatie door onze loodgieter uit te laten voeren. Met een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende reparatiewerkzaamheden, kunnen we u vrijwel altijd van een vakkundige oplossing voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de hulp die onze loodgieter in Borgerhout kan bieden bij het oplossen van een afvoerverstopping. Of wat te denken van de hulp die we kunnen bieden bij het verhelpen van lekkages in huis? Des te sneller u een lekkage laat herstellen, des te kleiner wordt ook de kans op waterschade aan uw woning.

Tip: een cv-ketelstoring kunt u in sommige gevallen zelf herstellen, door de cv-ketel te resetten! In de handleiding van uw apparaat vindt u hoe dit in z’n werk gaat.

Met spoed een reparatie laten uitvoeren

In sommige gevallen wilt u een reparatie met spoed door onze vakmensen laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van een lekkage in uw woning. U wilt voorkomen dat er schimmels op uw muren en plafonds ontstaan. Voor dergelijke situaties bieden we u hulp van een spoedloodgieter aan. De spoedloodgieter staat voor u klaar om de helpende hand te bieden. Schakel ons zodoende ook op de late avond in, als u bijvoorbeeld met een afvoerverstopping of cv-ketelstoring te maken heeft.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button