Loodgieter Bornem- Loodgieterij Mertens- De vakman!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Verstoppingen? Onze loodgieter in Bornem biedt hulp!

Verstoppingen in de afvoer gaan in de meeste gevallen gepaard met een zeer vervelende stank in huis. Daarbij is het bij veel verstoppingen niet meer mogelijk om nog door te spoelen, om het water tijdens het douchen weg te laten lopen, enzovoorts. Erg vervelend, zeker als u een hele avond zonder toilet zit! De loodgieter in Bornem biedt u de gewenste hulp in zo’n situatie. Let erop dat het in sommige gevallen mogelijk is om verstoppingen zelf te voorkomen door bijvoorbeeld het filter in uw doucheputje schoon te maken. Mocht dit niet het gewenste effect hebben, dan kunt u onze loodgieter in Bornem inschakelen.

Een verstopping in de afvoer verhelpen

loodgieter Bornem Het verhelpen van een verstopte afvoer is vaak niets meer dan het doorspuiten van de afvoer onder een hoge druk. Doordat het water met een hoge druk door de afvoer wordt gespoten, zullen de verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost. Vaak zijn verstoppingen het gevolg van restafval wat in de afvoer naar de bodem is gezakt en niet langer door het water kan worden meegevoerd.

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om de kans op een verstopte afvoer te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een zeefje in de gootsteen van uw keuken, een filter in het putje van de douche, een bladvanger over de regenpijp buiten de deur, enzovoorts. De betrouwbare loodgieter in Bornem geeft u graag een aantal extra tips om de kans op een verstopping in uw afvoer zo klein mogelijk te maken. Het is vaak nooit helemaal mogelijk om een verstopping uit te sluiten. Laat de afvoer daarom eens per twee jaar doorspuiten.

Met spoed een afvoerverstopping laten oplossen

Zoals eerder in dit artikel werd aangehaald, kan een afvoerverstopping voor een nare stank zorgen. Daarbij loopt het water steeds moeizamer weg, waardoor u de afvoer na verloop van tijd helemaal niet meer kunt gebruiken. Bevindt u zich momenteel in deze fase? Laat de afvoer in dat geval met spoed doorspuiten. U moet er immers niet aan denken, dat u een lange tijd geen gebruik kunt maken van uw toilet, gootsteen of douche. Onze loodgieter in Bornem biedt u een spoedservice aan. Zo kunt u de verstopping in uw afvoer ook op de late avond nog laten herstellen.

De spoedloodgieter in Bornem helpt u natuurlijk ook graag bij andere spoedklussen. Denk aan een lekkage of een storing in de cv-ketel in huis.

Nieuwe afvoer in huis aanleggen met de loodgieter in Bornem

Naast het onderhoud wat we aan de afvoer kunnen uitvoeren, bieden we u ook graag hulp bij het leggen hiervan. Bent u bijvoorbeeld van plan om uw woning te laten renoveren of uit te bouwen? Laat de loodgieter in Bornem in dat geval nieuwe leidingen en rioolbuizen voor u leggen. Het is erg belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt, om te voorkomen dat de afvoer zal gaan lekken.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button