Loodgieter Edegem- Loodgieterij Mertens- Service op maat!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Verstoppingen in huis? Schakel de hulp van de loodgieter in Edegem in!

Verstoppingen gaan over het algemeen gepaard met een smerige stank in huis, evenals dat het vaak niet meer mogelijk is om nog gebruik te maken van een toilet, douche of gootsteen. Het is sterk aan te raden om bij verstoppingen zo snel mogelijk de hulp van onze loodgieter in Edegem in te schakelen. U moet er toch niet aan denken dat u een avond zonder toilet moet doorkomen? De vakkundige loodgieter in Edegem heeft een ruime expertise in het oplossen van verstoppingen in afvoeren. Door de verstopte afvoer onder een hoge druk door te spuiten, worden de verstoppingen letterlijk voor u verholpen.

Voorkomen is beter dan genezen

loodgieter Edegem Het voorkomen van verstoppingen is vanzelfsprekend beter dan het laten verhelpen van de verstoppingen door onze ervaren loodgieter in Edegem. Om het voorkomen van verstoppingen makkelijker te maken helpt deze loodgieter in Edegem u graag op weg met praktische tips. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het gebruik van een zeefje in de gootsteen van uw keuken? Gebruikt u al een bladvanger over uw regenpijpen buiten de deur? Enzovoorts.

Vaak vormt restafval de bron van een verstopte afvoer, doordat het restafval niet goed door het water in de afvoer kan worden meegevoerd. Naarmate de tijd vordert zal er steeds meer restafval in de afvoer achterblijven met een serieuze verstopping als gevolg. Het is vaak niet mogelijk om de kans op een verstopping tot nul terug te brengen. Laat uw afvoer daarom zeker eens per jaar of eens per twee jaar door deze loodgieters doorspuiten.

Loodgieter in Edegem helpt ook bij andere klussen

Niet alleen voor het voorkomen of verhelpen van een verstopping in uw afvoer kunt u bij onze loodgieter in Edegem terecht. Onze loodgieter helpt u namelijk ook graag bij verschillende andere klussen. Denk aan het oplossen van een lekkage in uw woning. Wanneer u de lekkage niet tijdig laat verhelpen, kan dit voor een nare waterschade aan uw muren en vloeren in huis zorgen. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Wij beschikken over handige hulpmiddelen, om de bron van de lekkage voor u te achterhalen. Op basis van de bron van een lekkage zorgen we direct voor een vakkundige oplossing.

Advies van onze gespecialiseerde vakman

Ook voor advies over loodgieterselementen kunt u bij ons loodgietersbedrijf in Edegem terecht. Onze loodgieter adviseert u bijvoorbeeld graag over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt laten plaatsen. Bij het plaatsen van een cv-ketel heeft u verschillende mogelijkheden. Denk aan de keuze tussen een traditionele combiketel en een moderne warmtepomp. Een warmtepomp werkt op elektra in plaats van op gas, waardoor deze apparaten steeds populairder worden in Nederland.

Ook meer weten over het gebruik van een warmtepomp? Of wilt u zich laten adviseren over andere loodgieterszaken? Neem vrijblijvend contact met onze loodgieter in Edegem op!

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkage verhelpen in Edegem

De ene lekkage is de andere niet. Daarom vereist elke lekkage een specifiek plan van aanpak. Dat klinkt wellicht wat overdreven, maar elke lekkage, dus ook die in Edegem, kan op een andere manier zijn ontstaan, kan op een andere manier voor schade zorgen en moet ook op een andere manier opgelost worden.

Tegenwoordig worden veel leidingen goed weggestopt in muren en plafonds. Dat ziet er zeer mooi uit doordat er niet meer kriskras door de woning leidingen te vinden zijn, maar het nadeel ervan is wel dat wanneer er een lekkage optreedt, de kans groot is dat er hak- en breekwerk moet plaatsvinden. Mocht er een lekkage in de vloer aanwezig zijn, dan is het dus altijd sterk aan te raden om een ervaren loodgieter naar Edegem te laten komen om uit te zoeken of er geen gemakkelijkere manier is om het lekkage te verhelpen. Zo kan een lekkage soms zonder hak- en breekwerk worden verholpen, wat aanzienlijk veel tijd en vooral dus ook geld kan schelen. Het moge duidelijk zijn dat het dus altijd verstandig is om een loodgieter uit Edegem langs te laten komen om na te gaan wat de beste manier is om de lekkage te verhelpen.

Loodgieter voor verstoppingen in Edegem

Het zal de meeste huizenbezitters in Nederland en België niet geheel vreemd zijn: verstoppingen komen regelmatig voor. Verstoppingen kunnen uiteraard op meerdere plaatsen in de woning optreden, zoals in de afvoer van de badkamer of in de keuken. Dat is echter niet het enige, want ook een dakgoot kan verstopt raken en voor overlast zorgen.

Een verstopping zal doorgaans vrij snel worden opgemerkt. Wanneer het toilet niet goed doorspoelt of het water in de spoelbak niet meer weg wil lopen, dan zal men zich daar snel aan gaan ergeren.

De beste oplossing om een verstopping in Edegem te verhelpen, is dan ook door een loodgieter langs te laten komen. Een loodgieter kan met zijn vele kennis van zaken een verstopping al snel verhelpen en bovendien bewerkstelligen dat een verstopping op een efficiënte wijze opgelost wordt. Hiermee wordt voorkomen dat een verstopping tijdelijk even verholpen wordt en binnen korte tijd de boel alweer verstopt is.

Het voordeel van een loodgieter uit de regio Edegem is dat een loodgieter vrij snel ter plaatse kan zijn en daardoor de verstopping weer spoedig verholpen kan zijn. Bovendien bespaart u daarmee op reiskosten en hoeft een loodgieter hierdoor minder tijd in de agenda in te ruimen om de verstopping in uw woning te kunnen verhelpen binnen korte tijd.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Edegem?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

CV-ketel reparatie door experts uit Edegem

Een CV-ketel gaat gemiddeld een jaar of tien tot vijftien mee. Daarna is de CV-ketel vaak aan vervanging toe, maar dat zal niet altijd zo zijn. Een CV-ketel kan immers soms langer meegaan – wat ook afhankelijk is van het uitvoeren van preventief en regelmatig onderhoud – maar toch toe zijn aan vervanging doordat nieuwe CV-ketels vele malen efficiënter zijn dan de huidige CV-ketels.

Tot die tijd is het echter over het algemeen sterk aan te raden om te kiezen voor reparatie boven vervanging van de CV-ketel. Wel is het uiteraard verstandig om een ervaren loodgieter in te schakelen om te voorkomen dat de levensduur van de CV-ketel niet optimaal verlengd wordt. Door de juiste expert de juiste reparaties te laten uitvoeren, kan een CV-ketel soms wel jaren langer meegaan dan het geval zou zijn wanneer er geen ervaren loodgieter aan de CV-ketel de reparaties uitvoert.

Wanneer u last hebt van een probleem aan de CV-ketel in Edegem en omstreken, kunt u dus het beste een loodgieter uit de regio laten komen om de problemen te verhelpen. Ook voor preventief onderhoud en advies op maat bent u bij een ervaren loodgieter aan het juiste adres.

Call Now Button