Loodgieter Ekeren- Loodgieterij Mertens is 24/7 beschikbaar

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Een nieuwbouw? Onze loodgieter in Ekeren helpt u!

Begint u binnenkort aan de nieuwbouw van een woning? Onze loodgieter in Ekeren is u graag van dienst bij het uitvoeren van verschillende loodgieterswerkzaamheden in en rondom uw woning. U wilt immers in verschillende ruimtes gebruik kunnen maken van een kraan, er moeten sanitaire voorzieningen geïnstalleerd worden, de cv-ketel moet worden aangesloten, enzovoorts. Door de ervaring die onze behulpzame loodgieter in Ekeren in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, kan deze loodgieter u niet alleen helpen bij de uitvoering van loodgietersklussen, maar u ook van passend advies voorzien. Welke indeling is het meest geschikt voor uw badkamer? Hoe kunt u de keuken het beste vormgeven qua leidingen? Enzovoort.

Onderhoud na oplevering van uw woning

loodgieter Ekeren De meeste werkzaamheden van onze ervaren loodgieter in Ekeren zullen vanzelfsprekend tijdens de bouw van uw woning plaatsvinden. Denk aan het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitair op de afvoer, het installeren van de cv-ketel en radiatoren in huis, enzovoorts. Wees u er echter van bewust dat onze loodgieter in Ekeren u ook na de oplevering van uw woning graag van dienst blijft.

Na de oplevering van uw woning is het belangrijk dat de loodgieterselementen regelmatig worden onderhouden. Laat uw afvoer bijvoorbeeld eens per twee jaar doorspuiten om verstoppingen te voorkomen, laat de leidingen controleren op lekkages en controleer de cv-ketel op slijtage aan onderdelen. Door het onderhoud regelmatig uit te laten voeren door onze betrouwbare loodgieter in Ekeren, wordt de kans op vervelende complicaties minimaal. U moet er immers niet aan denken dat u te maken krijgt met lekkages, verstoppingen of storingen.

Mogelijke problemen bij een slecht onderhoud

Wanneer de loodgieterselementen binnen uw woning niet of niet goed worden onderhouden, kan dit vergaande gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de cv-ketel storingen kan vertonen. Zeker op een koude winteravond is dit erg vervelend! In sommige gevallen kunt u een cv-ketelstoring oplossen door uw apparaat te resetten. Dit is echter lang niet altijd de oplossing voor de problemen die zich voordoen. Naast een cv-ketelstoring kunt u te maken krijgen met een afvoerverstopping. Dit brengt een nare stank met zich mee! In het ergste geval zult u de sanitaire voorzieningen in huis zelfs niet langer kunnen gebruiken. Het water stroomt immers steeds moeizamer naar de afvoer.

Reparaties laten uitvoeren door de loodgieter in Ekeren

Onze loodgieter in Ekeren helpt u bij dergelijke problemen graag met het oplossen hiervan. In sommige gevallen wilt u het probleem dezelfde dag nog hebben opgelost. Denk aan de cv-ketelstoring op de koude winteravond, zoals net beschreven werd. In zo’n situatie kunt u op onze spoedloodgieter in Ekeren rekenen. Deze spoeddienst kunt u dagelijks bereiken voor hulp.

Naast het oplossen van cv-ketelstoringen en verstoppingen in de afvoer, bieden we u ook hulp bij lekkages. Lekkages kunnen voor waterschade aan uw woning zorgen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkage oplossen in Ekeren en omstreken

Uiteraard zit niemand te wachten op een lekkage. Toch treden er jaarlijks zeer veel lekkages op. Lekkages kunnen zorgen voor bijzonder veel schade. Om te voorkomen dat u met dergelijke schade te maken krijgt, is het noodzakelijk een lekkage zo snel mogelijk op te sporen en zo snel mogelijk te laten verhelpen. Bij een lekkage kunnen immers forse kosten om de hoek komen kijken; kosten die snel op kunnen lopen wanneer de lekkage niet tijdig wordt verholpen. Hebt u last van een lekkage in of rondom Ekeren, twijfel dus niet langer en schakel direct een deskundige loodgieter uit de buurt in.

Het grote voordeel van het inschakelen van een deskundige loodgieter die uit uw regio afkomstig is, is dat de loodgieter binnen zeer korte tijd ter plaatse kan zijn wanneer er echt sprake is van een noodgeval. Als de loodgieter van ver moet komen, duurt het logischerwijs ook fors langer alvorens hij ter plaatse kan zijn. Bovendien moet een loodgieter die van ver komt meer tijd inruimen in zijn agenda om uw lekkage te kunnen oplossen. Reden temeer dus om snel een vakkundige loodgieter uit de omgeving van Ekeren in te schakelen bij voorkomende lekkages in en rondom de woning.

Verstoppingen verhelpen in Ekeren

Elke bewoner zal het probleem van verstoppingen ongetwijfeld herkennen. Verstoppingen kunnen op tal van plekken in en zelfs ook rondom de woning de kop opsteken. De meest voorkomende plekken voor een lekkage is uiteraard in het toilet en in de afvoer in de keuken. Toch zijn er ook verstoppingen mogelijk op andere plaatsen, zoals in de afvoer van de badkuip of zelfs in de regenpijpen aan de dakgoot.

De beste manier om een verstopping effectief te laten verhelpen, is door een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter heeft veel kennis van zaken van de diverse soorten verstoppingen, waardoor een verstopping effectief kan worden verholpen. Wanneer een verstopping op een onjuiste wijze wordt bestreden, kan een verstopping soms juist verergeren! Wanneer er per ongeluk een groot object het toilet in is gespoeld (zoals een washand of gezichtsdoekje), zal dat object uit het toilet moeten worden verwijderd en is er dus een heel andere aanpak vereist dan wanneer er teveel toiletpapier is gebruikt. Onze loodgieters uit de regio van Ekeren kennen de diverse soorten verstoppingen en kunnen u met raad en daad terzijde staan wanneer u te kampen hebt met een verstopping. Effectieve oplossingen om verstoppingen te kunnen verhelpen.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Ekeren?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

CV-ketel reparatie door experts uit Ekeren

Mocht u te maken hebben met een storing in de CV-ketel, dan is dat uiteraard uiterst onplezierig. Een verstopping komt om te beginnen vrijwel altijd op een ongewenst moment. U staat net op het punt de deur uit te gaan, wil nog even snel douchen en ontdekt dat het water niet warm wordt. U zit met het gezin klaar om aan het kerstdiner te beginnen wanneer het toch wel erg koud wordt en de radiatoren niet meer warm worden. Zo zijn er nog tal van andere scenario’s te verzinnen waarbij snelle en adequate hulp van een deskundige op het gebied van CV-ketels zeer gewenst kan zijn. Onze loodgieters uit Ekeren helpen u daarom graag met de storingen in de CV-ketels. Een reparatie dient vakkundig uitgevoerd te worden; dat is dan ook precies waar we voor staan.

Mocht het vervangen van een CV-ketel verstandiger zijn, dan lichten we u daar uiteraard graag over voor. Uiteindelijk blijft u het echter zelf die de keuze kunt maken om de CV-ketel te repareren of toch te kiezen voor vervanging van de CV-ketel. De economische levensduur en het betere rendement van nieuwe ketels kan hierbij zeker een rol spelen.

Call Now Button