Loodgieter Kapellen- Loodgieterij Mertens helpt u graag!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Onderhoud aan loodgieterselementen door onze loodgieter in Kapellen

De loodgieter in Kapellen is van alle markten thuis! Zo kan de loodgieter mensen helpen bij het leggen van leidingen of de afvoer tijdens een nieuw-, aan- of verbouw, houdt onze loodgieter zich bezig met de installaties van cv-ketels in woningen en kan deze loodgieter uw loodgieterselementen van onderhoud voorzien. Het is erg belangrijk dat uw leidingen, de afvoer en bijvoorbeeld uw cv-ketel op regelmatige basis worden onderhouden. Zo wordt de kans op complicaties als lekkages, verstoppingen en storingen minimaal. U moet er toch niet aan denken dat u op een koude winteravond zonder werkende verwarming komt te zitten?

Tip: vermoedt u last te hebben van een lekkage of verstopping? Schakel zo snel mogelijk hulp van onze vakkundige loodgieter in Kapellen in! Des te sneller u dit laat verhelpen, des te kleiner is de kans op schade.

Onderhoud aan cv-ketels uit laten voeren

loodgieter Kapellen Een van de belangrijkste vormen van onderhoud in huis is het onderhoud aan de cv-ketel. Onze loodgieter in Kapellen heeft een ruime ervaring met het onderhouden van verschillende soorten cv-ketels, waardoor het onderhoud snel en vakkundig voor u kan worden uitgevoerd. Tijdens het onderhouden van de cv-ketel loopt de loodgieter in Kapellen de cv-ketel volledig na op beginnende slijtage aan onderdelen van de cv-ketel. Waar nodig zullen de versleten onderdelen direct voor u worden vervangen. Zo wordt de kans op storingen in de cv-ketel minimaal!

Onze betrouwbare loodgieter in Kapellen voert niet alleen onderhoud aan de cv-ketel uit, maar kan u ook van passend advies voorzien als u een ander type ketel aan wilt schaffen.

Herstel van een cv-ketelstoring door loodgieter in Kapellen

Mogelijk komt het onderhoud aan de cv-ketel binnen uw woning te laat, waardoor deze cv-ketelstoringen vertoont. In sommige gevallen kunt u zo’n storing zelf verhelpen, door de cv-ketel te resetten. Dit is helaas niet altijd mogelijk! Mocht het resetten van de cv-ketel geen effect hebben, dan zijn de onderdelen hiervan te sterk versleten. De onderdelen moeten vervangen worden om ervoor te zorgen dat de cv-ketel weer naar behoren zal werken. Onze loodgieters in Kapellen bieden u hier graag de helpende hand bij. Ook kunnen onze loodgieters de cv-ketel aan de binnenzijde reinigen, om te voorkomen dat stof de werking hiervan belemmert.

Vervangen van een kapotte cv-ketel in Kapellen

Wanneer het repareren van de kapotte cv-ketel niet langer rendabel is, kan onze loodgieter in Kapellen de cv-ketel voor u vervangen. Het vervangen van een cv-ketel kan ook het overwegen waard zijn, wanneer u op de energiekosten wilt besparen. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een hr+-ketel te gebruiken in huis? Of wat te denken van een warmtepomp? Een warmtepomp werkt niet langer op gas, maar op elektra. Dit maakt dat een warmtepomp veel energiezuiniger is. Onze loodgieter in Kapellen voorziet u graag van advies en installeert de cv-ketel voor u.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkages verhelpen in Kapellen

De ene lekkage is de andere niet. Lekkages kunnen zeer divers zijn. Daarom is het goed dat een ervaren loodgieter van al die lekkages wel iets af weet. Een lekkage kan bijvoorbeeld zeer klein zijn. Onze loodgieters uit Kapellen komen wel eens op plaatsen waar een lek in het dak al weken of maanden onopgemerkt is. Al die tijd kan er water naar binnen sijpelen. Het gaat vaak om kleine lekkages, maar in de loop der tijd gaat het toch om een zeer grote hoeveelheid water die toch ergens moet blijven. Dat water trekt in muren, in het plafond, in de soms houten dakconstructie, en ga zo maar door. Dat is uiteraard zeker niet bevorderlijk voor de woning en kan grote nadelen tot gevolg hebben.

Zo kunnen er lelijke kringen in het plafond ontstaan, maar ook schimmelgroei en überhaupt de aanwezigheid van een ongezonde atmosfeer zijn geen uitzonderingen. Het is daarom sterk aan te raden om een lekkage tijdig te laten verhelpen door een expert. Hierdoor kan veel potentiële schade worden voorkomen waardoor u de kosten voor een expert zeer eenvoudig terugverdient.

Opkomende verstoppingen rond Kapellen

De afvoer die we doorgaans in de keuken terugvinden is aanzienlijk kleiner van doorsnede van bijvoorbeeld het toilet. Hierdoor kunnen er in de keuken veel eenvoudiger verstoppingen optreden dan in het toilet. Bovendien is de afvoer in de keuken vaak veel gebruikt en kan er jarenlang een grote hoeveelheid vet en voedselresten ophopen waardoor een verstopping geleidelijk kan ontstaan.

Dankzij de juiste gereedschappen en machines kunnen onze loodgieters uit Kapellen alle verstoppingen op een juiste en doeltreffende wijze verhelpen, en wel op een manier dat de afvoer echt weer grondig wordt gereinigd en de verstopping dus niet binnen enkele weken opnieuw zal optreden.

Welke technieken er worden gehanteerd bij het verhelpen van verstoppingen, hangt geheel af van de specifieke omstandigheden van het geval. Doorgaans gebruiken we een hogedruk techniek waarbij de verstopping  onder hoge druk de afvoer in wordt gespoeld. Hiervoor is echter wel specialistische kennis noodzakelijk; niet elke verstoppingen kan immers op deze manier worden verholpen. Wanneer een verstopping op een onjuiste wijze wordt aangepakt, kan de kans op verstoppingen juist groter worden en kan een verstopping soms alleen maar lastiger te verhelpen zijn, waardoor de operatie dus eigenlijk alleen maar tegenwerkt en een oplossing juist verder weg duwt.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Kapellen?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

CV-ketel reparatie rondom Kapellen

Een CV-ketel van tegenwoordig is vele maten complexer dan een CV-ketel van een tiental jaren terug. De ketels worden steeds hoger in hun rendement en krijgen steeds meer functies toebedeeld. Dat is natuurlijk zeer gunstig voor het comfort in de woning en ook niet in de laatste plaats voor de energierekening, maar betekent wel dat het uitvoeren van een reparatie aan de CV-ketel steeds lastiger wordt.

Om die reden is het belangrijk dat een reparatie aan de CV-ketel wordt uitgevoerd door een deskundige loodgieter met verstand van zaken. Onze loodgieters opereren in de regio Kapellen en kunnen dan ook uw CV-ketel repareren. We komen graag bij u langs om uit te zoeken wat er precies loos is. Ook zaken als het bijvullen van de CV-ketel en het adviseren omtrent het al dan niet vervangen van de CV-ketel is ons uiteraard op de buik geschreven. Een CV-ketel uit Kapellen moet uiteraard goed werken; niet alleen in de zomer (ook dan wil u warm douchen en warm water kunnen tappen), maar zeker ook in de winter wanneer het buiten koud is en binnenshuis behaaglijke warmte gewenst is.

Call Now Button