Loodgieter Kontich- Loodgieterij Mertens- Beter is er niet!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Lekkages bij uw afvoer? De loodgieter uit Kontich helpt!

Onze loodgieter uit Kontich heeft een ruime ervaring met uiteenlopende loodgietersklussen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het installeren van een combiketel in huis, enzovoorts. Ook voor het verhelpen van lekkages bij uw afvoer bent u bij onze betrouwbare loodgieter uit Kontich aan het juiste adres! Met speciale lampen zoekt de loodgieter uit Kontich naar de bron van de lekkage door het waterspoor te volgen. Wanneer de bron gevonden is zal onze loodgieter voor een passende oplossing zorgen om een nieuwe lekkage te voorkomen.

Met welke werkzaamheden op het gebied van loodgieterselementen kan onze vakkundige loodgieter uit Kontich u van dienst zijn?

Het ontstaan van leidinglekkages

loodgieter Kontich Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken en manier ontstaan in huis. De leidinglekkages zijn vaak het gevolg van slijtage, waarbij bijvoorbeeld een rubberen ring in de afvoer knapt of sterk versleten is. Als gevolg van het knappen van de rubberen ring kan speling ontstaan, waarbij het water langzaamaan uit de leidingen of afvoer zal sijpelen. In zo’n situatie is het voldoende om de rubberen ring door de loodgieter te laten vervangen, waarmee de lekkage verholpen is.

Een lekkage kan ook ontstaan als het waterpeil in de afvoer te hoog komt te staan, bijvoorbeeld als gevolg van een verstopping in de afvoer. De druk op het water wordt hierbij zo groot, dat het zoekt naar mogelijkheden om de afvoer uit te stromen. Vaak gaat het hierbij om kleine gaatjes of kiertjes in de afvoer of leiding.

Een lekkage in Kontich met spoed laten verhelpen

Door de waterschade die een lekkage binnen uw woning kan veroorzaken, wilt u deze met spoed laten verhelpen. Het met spoed laten verhelpen van lekkages kunt u aan onze spoedloodgieter in Kontich overlaten. De spoedloodgieter staat dagelijks voor u klaar! Met speciale hulpmiddelen zoeken wij naar de bron van de lekkage, om deze vervolgens vakkundig voor u te verhelpen. Het voordeel van de spoedloodgieter is dat u niet tot een volgende werkdag hoeft te wachten met het verhelpen van de lekkage. De kans op een blijvende schade wordt zodoende aanzienlijk kleiner.

Tip: schakel onze spoedloodgieter in Kontich ook in andere noodsituaties in. Denk aan een verstopte afvoer, of een storing in de cv-ketel.

Andere werkzaamheden voor de loodgieter in Kontich

Niet alleen bij het voorkomen en herstellen van lekkages bieden we u de helpende hand. Ook voor verschillende andere klussen kunt u op de loodgieter in Kontich rekenen. Denk bijvoorbeeld aan de hulp die we bieden bij het aansluiten van sanitair, of het installeren van een cv-ketel. Voor de installatie van een nieuwe cv-ketel kunt u op een uitgebreid, persoonlijk advies van onze loodgieter in Kontich rekenen. Zo wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken!

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkage oplossen in regio Kontich

Helaas hebben vrijwel alle huizenbezitters wel eens te maken met een lekkkage. Ook in Kontich zal dat het geval zijn. Allereerst is het zaak om de lekkage zo snel als mogelijk op te sporen. Een loodgieter kan u daarbij helpen.

Een lekkage uit zich voornamelijk in vochtplekken in het plafond. Hebt u last van dergelijke plekken, dan is de kans groot dat u last hebt van een lekkage in Kontich. Een lekkage is uitermate vervelend en wanneer er niet tijdig actie wordt ondernomen, kunnen de kosten behoorlijk snel fors oplopen. Een niet opgeloste lekkage kan, ook wanneer het om een geringe lekkage gaat, veel water in de woning brengen. Symptomen die op kunnen treden zijn rottende kozijnen, schimmelvorming en het ontstaan van vochtplekken op muren en in het plafond, loslatend behang, bladderend verf en het aantrekken van ongedierte. Wanneer uw woning een houten constructie bezit, kan het zelfs zo zijn dat de constructie wordt aangetast en niet meer stevig genoeg is om de veiligheid van de woning te kunnen garanderen.

Schakel dus altijd een loodgieter uit Kontich in wanneer u vermoed getroffen te zijn door een lekkage. Een loodgieter kan de lekkage doeltreffend en snel verhelpen.

Last van verstoppingen in Kontich?

Het optreden van een verstopping in Kontich kan een heel huishouden compleet ontregelen. Dat klinkt wellicht overdreven, maar het is heel erg vervelend als je niet meer van het toilet gebruik kunt maken, de keukenafvoer niet meer weg wil stromen of de badkuip vol met water blijft staan. Dat zijn vervelende situaties waar misschien iedereen wel eens mee te maken heeft.

Zeker wanneer de verstoppingen op meerdere plaatsen tegelijk plaatsvinden, en dus bijvoorbeeld zowel de badkamerafvoer als de afvoer in de keuken niet meer doorlopen, kan het zeer raadzaam zijn om een professionele loodgieter langs te laten komen om de schade te laten verhelpen.

Zeker in de keuken ontstaan veel verstoppingen door tijdenlange ophopingen van vet en etensresten. Het kan daarom zeker geen kwaad om zo nu en dan in Kontich de afvoeren los te draaien om de eventueel aanwezige vuiligheid te verwijderen uit de afvoeren. Bij een badkamerafvoer is dat vaak iets lastiger omdat hier doorgaans geen zwanenhals te vinden is. Daarom raden we over het algemeen aan om een loodgieter langs te laten komen om de verstopping te kunnen verhelpen.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Kontich?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

Wij verzorgen een CV-ketel reparatie in Kontich

Helaas kan een defecte CV-ketel op de meest ongunstige en ongewenste momenten optreden. De ketel kan het ene moment nog tiptop in orde zijn, en het andere moment plots de geest geven. Maar betekent dit dan dat je helemaal niets kunt doen om te voorkomen dat een CV-ketel het plotsklaps begeeft?

In de meeste gevallen is een defecte CV-ketel wel tijdig op te merken. Je merkt het misschien als bewoner niet direct, maar wanneer het preventieve onderhoud tijdig en op een deskundige wijze wordt uitgevoerd, kan de ervaren loodgieter al snel in de gaten hebben dat er iets loos is en u daarvan tijdig notificeren. Hierdoor kunnen er doorgaans niet enkel maatregelen worden getroffen om het tij te keren en de levensduur te verlengen, maar kan de loodgieter vaak ook adviseren omtrent de resterende levensduur. U staat dan nog steeds misschien voor de keuze of uw CV-ketel uit Kontich al dan niet vervangen moet worden, maar u kunt zich dan wel financieel voorbereiden op het moment dat de CV-ketel vervangen moet worden. De vervanging komt dan niet langer als een verrassing, wat voor velen als prettig wordt ervaren.

Call Now Button