Loodgieter Lint- Loodgieterij Mertens- Beter is er niet!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Loodgieter nodig? Bel onze loodgieter in Lint!

Onze loodgieter in Lint is van alle markten thuis! Zo kan de loodgieter in Lint u helpen bij loodgieterswerkzaamheden bij een nieuw-, aan- of verbouw, bij het onderhouden van loodgieterselementen in uw woning of bij het repareren van defecte loodgieterselementen. Veel van de loodgietersklussen zou u wellicht ook zelf uit kunnen voeren met de handige instructies die u tegenwoordig op internet vindt. Mocht u aan uw eigen vaardigheden twijfelen bij het uitvoeren van loodgietersklussen, dan is het raadzaam om ons loodgieter uit Lint te bellen. Onze betrouwbare loodgieters hebben een ruime expertise in het uitvoeren van loodgietersklussen, waardoor wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Installeren, onderhouden en repareren

loodgieter Lint De loodgieterswerkzaamheden beginnen al bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Werkzaamheden die hierbij vaak worden uitgevoerd zijn onder meer het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer en het installeren van de cv-ketel in huis. U wilt immers ook in het aangebouwde deel van uw woning over water en een verwarming beschikken.

Ook na de oplevering van de nieuw-, aan- of verbouw kunt u op deze loodgieter in Lint blijven rekenen. Wij komen graag eens per jaar of eens per twee jaar bij u langs om de loodgieterselementen na te lopen op beginnende slijtage. Door versleten onderdelen tijdig te vervangen wordt de kans op vervelende complicaties (zoals: lekkages, verstoppingen, etc.) minimaal. Wilt u vooraf advies over de mogelijkheden die u heeft bij een nieuw-, aan- of verbouw? Wij geven u graag passend advies!

Onderhoud aan de cv-ketel en afvoer uitvoeren

Twee loodgieterselementen die u regelmatig dient te laten onderhouden, zijn de cv-ketel en afvoer in huis. Wanneer de onderdelen van de cv-ketel versleten raken, kan dit voor een vervelende storing zorgen. Daarbij kan de afvoer onder sanitaire voorzieningen verstopt raken, als u deze niet goed onderhoud. In het ergste geval kunt u het sanitair in huis niet langer gebruiken door zo’n verstopping. Bij het onderhoud aan de cv-ketel loopt onze loodgieter in Lint alle onderdelen na op slijtage. Mochten onderdelen ernstig versleten zijn, dan zal de loodgieter in Lint ze direct voor u vervangen. Het onderhoud aan de afvoer wordt uitgevoerd, door deze onder hoge druk door te spuiten.

Hulp van de loodgieter in Lint bij lekkages

Mocht u te maken hebben met lekkages in huis, dan is het raadzaam om onze spoedloodgieter in Lint in te schakelen. Wanneer u de lekkages niet met spoed laat verhelpen, kunt u te maken krijgen met een nare waterschade. Denk bijvoorbeeld aan schimmels, die op de muren van uw woning ontstaan. Schakel gerust met spoed onze loodgieter in. Waar in huis heeft u te maken met een nare lekkage rond leidingen of de afvoer?

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button