Loodgieter Mortsel- Loodgieterij Mertens- De Specialist!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Werkzaamheden van onze loodgieter in Mortsel

De werkzaamheden die onze loodgieter in Mortsel uitvoert zijn sterk uiteenlopend. Zo helpt deze loodgieter in Mortsel de ene dag mensen bij het leggen van leidingen tijdens een nieuw-, aan- of verbouw van woningen, maar kan onze betrouwbare loodgieter de andere dag bezig zijn met het onderhouden van cv-ketels. Door de diversiteit aan werkzaamheden heeft de loodgieter van ons loodgietersbedrijf uit Mortsel een ruime expertise opgebouwd in de afgelopen jaren. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zet de loodgieter uit Mortsel deze ervaring graag voor u in! Met welke loodgietersklussen kan onze vakkundige loodgieter u van dienst zijn?

Installaties, onderhoud en reparaties

loodgieter Mortsel Over het algemeen worden de werkzaamheden van onze loodgieter in Mortsel verdeeld over drie verschillende categorieën, namelijk: installaties, onderhoud en reparaties. Bij installaties kunt u denken aan het leggen van leidingen of het installeren van een cv-ketel. Onder onderhoudswerkzaamheden verstaan we het doorspoelen van een afvoer om verstoppingen te voorkomen. Tot slot zijn er verschillende situaties te bedenken waarin een reparatie noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan storingen in de cv-ketel, lekkages rond leidingen, enzovoorts.

Mocht u niet direct hulp nodig hebben van onze behulpzame loodgieter, maar wel advies wensen over de mogelijkheden die u bijvoorbeeld bij een nieuw-, aan- of verbouw heeft, dan zijn we u eveneens graag van dienst. Wij vertellen u graag meer over het verplaatsen van sanitaire voorzieningen, het vervangen van uw huidige cv-ketel voor een combiketel, etc. Door goed in kaart te brengen welke mogelijkheden u heeft, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Met spoed een loodgieter in Mortsel inschakelen

Reparaties aan loodgieterselementen wilt u zo snel mogelijk hebben uitgevoerd. Zeker bij een lekkage is het belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Als gevolg van een lekkage kan er immers een nare waterschade aan uw woning ontstaan! Voor het oplossen van dergelijke noodsituaties kunt u terecht bij onze spoedloodgieter. De spoedloodgieter staat dagelijks voor u klaar. Naast de hulp die wij bieden bij het verhelpen van een lekkage, kunt u ook een afvoerverstopping of een cv-ketelstoring met spoed laten verhelpen. In welke noodsituatie kunt u de hulp van onze spoedloodgieter in Mortsel goed gebruiken?

Passend advies van een ervaren vakman

In sommige situaties wilt u vooraf graag advies van een ervaren vakman. Denk aan een situatie waarbij u een nieuwe cv-ketel wilt laten plaatsen. Het plaatsen van een cv-ketel gaat gepaard met een aantal belangrijke beslissingsmomenten. Kiest u bijvoorbeeld voor een verwarmingspomp, of neemt u een traditionele combiketel in huis? Gaat u voor een cv-ketel met een hoog rendement, of volstaat een iets minder energiezuinig model? Enzovoorts. Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken als u de cv-ketel in huis laat vervangen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkage opsporen in Mortsel

Lekkages kunnen voor veel schade zorgen als ze niet tijdig verholpen worden. Dat tijdig ontdekken van een lekkage is lang niet altijd het geval. Zeker wanneer een lekkage klein is en optreedt op een plek waar je eigenlijk niet zo vaak komt (zoals op zolder), is de kans op ontdekking klein. Toch kan ook een klein lek forse schade aanrichten. Het vocht zoekt een weg naar beneden en zal onderweg alles bevochtigen wat het tegenkomt. Zo zullen muren verzadigd raken van het vocht, kan de houten dakconstructie aangetast worden, kunnen plafonds beschadigen en kunnen belangrijke papieren waardeloos worden. Kortom: het is belangrijk dat een lekkage in Mortsel tijdig wordt opgespoord.

Na ontdekking van een lekkage in Mortsel is het van belang dat er een loodgieter wordt ingeschakeld. Een loodgieter kan het lekkage op een efficiënte en doeltreffende wijze verhelpen. Zo voorkomt u dat het lekkage binnenkort weer de kop opsteekt. Bovendien kan een loodgieter u adviseren omtrent de te nemen stappen om de schade te (laten) repareren. Vaak is het immers verstandig om het vocht dat uit het lek afkomstig was, eerst goed te laten opdrogen.

Last van verstoppingen in Mortsel?

Verstoppingen binnenshuis vinden we voornamelijk op één van deze drie plekken: in de badkamer, in de keuken of in het toilet. Als u in Mortsel last hebt van verstoppingen, is de kans dus groot dat het om één van deze plekken gaat.

Allereerst is er dus de verstopping in de badkamer. Het gaat dan vrijwel altijd om een ophoping van zeep, vetten en haren. Doordat we heel wat viezigheid wegwassen in de loop der jaren, kan de afvoer langzaam maar zeker minder goed gaan lopen. Vrijwel elk huishouden zal dan ook wel eens geconfronteerd worden met een verstopping van de afvoer van het bad of de douche. Een loodgieter kan de verstopping het riool in duwen of opzuigen, net wat het meest praktisch is.

Een andere verstopping is de verstopping in het toilet. Vaak gaat het dan om teveel gebruikt papier, washandjes of maandverband. Deze objecten moeten uit de afvoer worden verwijderd.

Tenslotte zijn er de verstoppingen in de keuken. Hier gaat het vaak om vet en etensresten. De loodgieter uit Mortsel probeert de verstopping onder hoge druk te verwijderen; als dit slaagt is de verstopping binnen enkele minuten verholpen.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Mortsel?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

Wilt u een CV-ketel reparatie in Mortsel?

De meeste problemen die bij een CV-ketel kunnen optreden, zijn over het algemeen nog goed op te lossen, zodat het vervangen van de ketel nog niet aan de orde hoeft te zijn. Dat betekent echter niet dat reparatie altijd verstandig is. Het kan zo zijn dat een reparatie goedkoper is dan het vervangen van de CV-ketel, maar als het dan alsnog om een flink bedrag gaat en de ketel al oud is, is het vaak de moeite waard om de ketel alsnog te vervangen. Een nieuwe, moderne ketel is immers vele malen efficiënter waardoor er al snel sprake zal zijn van een flinke besparing op het energieverbruik. Ook kan een nieuwe ketel geheel worden afgesteld op de eisen en wensen die de huidige bewoners aan de ketel stellen.

Er kunnen echter andere redenen zijn om juist wel de ketel te repareren; ook al is vervanging soms financieel gezien voordeliger. Eén van die redenen kan zijn dat u nog even wil sparen om de kosten voor een nieuwe ketel te kunnen dragen. Uiteraard gaan we graag met u in overleg over de opties en bijbehorende kostenplaatjes. Zo kunnen we tot een oplossing komen die voor u het meest aantrekkelijk is.

Call Now Button