Loodgieter Niel- Loodgieterij Mertens is uw specialist!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Lekkende leidingen? Onze loodgieter in Niel helpt!

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Bij een lekkage kan een blijvende waterschade aan muren, vloeren of plafonds ontstaan. Ook het achterhalen van de bron van een lekkage is vaak niet eenvoudig, doordat het waterspoor nauwelijks met het blote oog gevolgd kan worden. Zonder te weten waar de bron van een lekkage zit, is deze vanzelfsprekend niet te verhelpen. Onze betrouwbare loodgieter in Niel helpt u graag bij het verhelpen van lekkages in en rondom uw woning. Lekkages komen namelijk niet alleen voor bij leidingen in huis, maar kunnen bijvoorbeeld ook rond de regenpijp ontstaan. Door de ervaring die de loodgieter in Niel heeft met het verhelpen van lekkages, kunnen we u een snelle en vakkundige oplossing bieden.

De bron van een lekkage achterhalen

loodgieter Niel Het is vaak niet eenvoudig om de bron van een lekkage te achterhalen. Met speciale lampen van onze ervaren loodgieter in Niel is het mogelijk om het waterspoor naar de bron van de lekkage te volgen. Onze loodgieter in Niel zal na het vinden van de bron direct voor een passende oplossing zorgen. Soms is het voldoende om kieren en gaatje dicht te kitten, in andere gevallen moet een stukje dakbedekking vervangen worden of zal een leiding vervangen moeten worden. Dit zijn ingrijpendere maatregelen!

Tip: het is raadzaam om de vakkundige loodgieter in Niel in te schakelen voor het leggen van leidingen. Zo verkleint u de kans op lekkages aanzienlijk. Vaak ontstaat er speling tussen twee leidingstukken als mensen de leidingen zelf proberen te leggen.

Noodzaak van een snelle reparatie bij lekkages

Zoals reeds beschreven werd, kan een lekkage voor een nare waterschade aan uw woning zorgen. Door de lekkage kort na het ontdekken hiervan te laten verhelpen, is de kans op een dergelijke waterschade klein. Houd er rekening mee dat het vocht wat uit de leidingen of uw afvoer sijpelt, steeds dieper in uw woning zal trekken. Om u hulp te bieden bij het oplossen van een lekkage, biedt onze loodgieter in Niel een spoedservice aan. Deze spoedservice kunt u op ieder moment van de dag en zeven dagen per week bereiken voor hulp.

Niet alleen voor het oplossen van lekkages kunt u op onze spoedloodgieter rekenen. Schakel onze spoedservice ook in bij een verstopte afvoer of een storing in de cv-ketel in huis.

Overige werkzaamheden van de loodgieter in Niel

Onze loodgieter in Niel helpt u niet alleen bij het voorkomen en oplossen van een lekkage in huis. Ook voor het verhelpen van andere soorten loodgietersproblemen kunt u bij ons terecht. Denk aan de hulp die we u bieden bij het oplossen van een afvoerverstopping, of bij de installatie van een nieuwe cv-ketel in huis. Voordat we de nieuwe cv-ketel voor u installeren, zullen we u altijd van passend advies voorzien. Dit maakt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button