Loodgieter Schilde- Loodgieterij Mertens, snel en ervaren

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Een verstopping voorkomen? Onze loodgieter in Schilde helpt!

Het is een nachtmerrie voor ontzettend veel woningbezitters: een verstopping in de afvoer. Vaak gaat een verstopte afvoer gepaard met een zeer vervelende stank! In de ergste gevallen is het zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, douche of gootsteen. Reden genoeg om tijdig de hulp van de loodgieter in Schilde in te schakelen, als u de kans op verstoppingen wilt minimaliseren. Onze behulpzame loodgieter in Schilde kan u hierbij op verschillende manieren helpen! Overigens is de ervaren loodgieter in Schilde niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van verstopte afvoeren. Ook kan deze loodgieter u helpen bij het leggen van leidingen, het installeren van een cv-ketel, het onderhouden van loodgieterselementen, etc.

Een verstopte afvoer zelf voorkomen

loodgieter Schilde Onze loodgieter in Schilde raadt mensen aan om eerst te kijken hoe zij de verstoppingen zelf kunnen vermijden. Heeft u bijvoorbeeld al een zeefje in uw gootsteen om restafval buiten de afvoer te houden? Maakt u al gebruik van een filter in het putje van uw douche? Gebruikt u een bladvanger voor over de regenpijpen buiten de deur? Door het restafval zo goed mogelijk buiten de afvoer te houden wordt de kans op verstoppingen sterk verkleind.

Helaas is het niet mogelijk om een verstopping helemaal uit te sluiten. U kunt hiervoor de hulp van de snelle loodgieter in Schilde inschakelen. Onze vakkundige loodgieter zal uw afvoer eens per jaar onder een hoge druk voor u doorspuiten. Hierbij worden de beginnende verstoppingen letterlijk voor u opgelost, zodat een serieuze verstopping nooit zal ontstaan. Mocht het onderhouden van de afvoer al te laat zijn, dan komt onze loodgieter direct langs voor het verhelpen van de verstopping.

Met spoed een afvoerverstopping oplossen

Mocht het u niet lukken om een afvoerverstopping zelf op te lossen of te voorkomen, dan kunt u op onze loodgieter in Schilde rekenen. Onze spoedloodgieter heeft een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten afvoerverstoppingen. Daarbij bieden we u een spoedservice aan. Zo bent u ervan verzekerd, dat onze loodgieter vaak al binnen een half uur bij u op de stoep staat om de verstopping te verhelpen. Zelfs wanneer u op de late avond of in het weekend hulp nodig heeft! Wij kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, waarbij het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering wordt afgevoerd.

Hulp bij andere loodgietersklussen in Schilde

Ook voor het uitvoeren van tal van andere loodgietersklussen kunt u bij onze loodgieter in Schilde terecht. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, of het aansluiten van sanitair bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Daarbij voeren we graag eens per twee of drie jaar onderhoud aan uw cv-ketel uit. Door de cv-ketel goed te onderhouden, is de kans op vervelende storingen minimaal. Storingen zijn vaak het gevolg van een ernstige slijtage aan de onderdelen van de cv-ketel. Door deze onderdelen tijdig te vervangen is de kans op een storing minimaal.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button