Loodgieter Willebroek- Loodgieterij Mertens- De allround loodgieter

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Stank in huis? De loodgieter in Willebroek verhelpt verstoppingen!

Een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters is de stank die vrijkomt bij een verstopte afvoer in huis. Vaak is een verstopping het geval van opgehoopt restafval wat naar de bodem van de afvoer gezakt is. Doordat deze hoop steeds groter wordt, zal het water steeds moeizamer wegstromen. Een verstopping is hiervan het gevolg! Onze vakkundige loodgieter in Willebroek komt graag bij u langs om de verstopping in de afvoer voor u op te lossen. Naast de hulp bij het verhelpen van een verstopping, kan de loodgieter in Willebroek u tevens van dienst zijn bij het leggen van nieuwe leidingen, het oplossen van een storing in de cv-ketel en tal van soortgelijke problemen. Waarmee kan onze loodgieter in Willebroek u helpen?

Verstoppingen proberen te voorkomen

loodgieter Willebroek Het is relatief eenvoudig om een verstopping in huis te voorkomen. Vaak ligt de basis van het voorkomen van verstoppingen bij het weren van restafval uit de afvoer. Zorg er daarom voor dat u een zeefje in de gootsteen gebruikt, waarmee het restafval bij de afwas wordt tegengehouden. Ook een bladvanger over de regenpijp is een goede manier om het restafval te weren.

Omdat het nooit mogelijk zal zijn om al het restafval buiten de afvoer te houden, raadt de betrouwbare loodgieter in Willebroek mensen aan om hun afvoer zeker eens per twee jaar door te laten spuiten. Hierbij worden ook de beginnende verstoppingen voor u verholpen, zodat een serieuze verstopping uiteindelijk niet zal kunnen ontstaan.

Op de late avond een verstopping laten verhelpen

Zoals reeds beschreven kan een verstopte afvoer verschillende consequenties hebben. Denk aan de nare stank die het met zich meebrengt, het feit dat u uw sanitaire voorzieningen niet langer kunt gebruiken, enzovoorts. Reden genoeg om een verstopping van de afvoer zo snel mogelijk op te laten lossen! Om ook op de late avond of in het weekend verlost te worden van de stank van een verstopping, bieden we u een spoedservice aan. Onze spoedloodgieter in Willebroek staat 24/7 voor u klaar, om de helpende hand te bieden bij verstoppingen, lekkages en cv-ketelstoringen. U moet er immers ook niet aan denken, dat u een lange avond zonder cv-ketel komt te zitten.

Andere diensten van de loodgieter in Willebroek

Onze loodgieter in Willebroek helpt u logischerwijs niet alleen bij het voorkomen of herstellen van een afvoerverstopping. Ook bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u op onze hulp rekenen. Zo zorgen we voor het leggen van nieuwe leidingen, het installeren van de cv-ketel en het aansluiten van sanitaire voorzieningen. Het is erg belangrijk om dergelijke klussen op de juiste wijze uit te voeren, om de kans op nare complicaties te minimaliseren.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button