Loodgieter Wilrijk- Een begrip in de regio!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Loodgieter uit Wilrijk: waarmee mogen we u helpen?

Onze loodgieter uit Wilrijk staat dagelijks voor tientallen huishoudens klaar bij het uitvoeren van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen in en rondom woningen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer of het doorspuiten van de afvoer om verstoppingen tegen te gaan. Er zijn tal van verschillende loodgietersklussen te bedenken binnen woningen, wat het vak van een loodgieter zo divers maakt. De diversiteit van de loodgietersklussen zorgt ervoor dat de betrouwbare loodgieter uit Wilrijk een ruime expertise opgebouwd heeft in de afgelopen jaren. Bij welke loodgietersklussen kan onze vakkundige loodgieter in Wilrijk u helpen?

Loodgietersklussen zelf uitvoeren in huis

loodgieter Wilrijk Een deel van de loodgietersklussen kunt u vaak ook zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen of het controleren van leidingen op lekkages. Het is raadzaam om voorafgaand aan het uitvoeren van dergelijke klussen eerst instructievideo’s te bekijken. Het komt geregeld voor dat mensen zonder enige kennis over loodgieterswerkzaamheden aan de slag gaan, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan vervelende lekkages of verstoppingen die hierbij kunnen ontstaan.

Volgens de loodgieter in Wilrijk komt hij regelmatig bij mensen over de vloer die te maken hebben met lekkages rond leidingen. Vaak blijkt dat de leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten, waardoor er speling tussen de leidingstukken is ontstaan. Via de speling kan het water uit de leiding sijpelen en vervolgens in uw vloeren, muren en plafond trekken. Lelijke schimmelplekken zijn hier het gevolg van! Voorkom een dergelijke situatie en schakel tijdig de hulp van onze loodgieter in Wilrijk in.

Laat u adviseren door de loodgieter in Wilrijk

Voorafgaand aan het uitvoeren van loodgietersklussen in uw woning, doet u er verstandig aan om advies in te winnen. Onze ervaren loodgieter in Wilrijk voorziet u graag van dit advies! Zo kunnen we u adviseren over de haalbaarheid van plannen voor het renoveren van de badkamer of keuken. Is het raadzaam om de plannen iets aan te passen, zodat er minder leidingen hoeven te worden verlegd? Kunnen uw nieuwe sanitaire voorzieningen op de bestaande afvoer worden aangesloten? Enzovoorts. Ook bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel kunt u op ons advies rekenen. In dit geval zullen we u een overzicht geven van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillen tussen een warmtepomp en traditionele cv-ketel.

Hulp van een ervaren vakman

De meeste klussen die u door een loodgieter uit laat voeren kunnen wachten tot een volgende werkdag. Denk aan het leggen van nieuwe leidingen of het aansluiten van sanitair op de afvoer. Er zijn echter ook klussen die u het liefst vandaag nog uit laat voeren! Zo kan het vervelend zijn om een lange avond zonder cv-ketel, of met de stank van een afvoerverstopping te moeten zitten. Onze spoedloodgieter staat voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij dergelijke problemen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Lekkage oplossen in Wilrijk

Een lekkage kan diverse oorzaken hebben. Soms is het heel voor de hand liggend waardoor een lekkage is ontstaan, maar dat is lang niet altijd het geval. Water is heel dun en kan via tal van omwegen uiteindelijk ergens terecht komen waar de symptomen van de lekkage ontstaan. U kunt hierbij denken aan het ontstaan van vochtkringen, opkomende schimmels en loslatend behang.

Mocht u de bron van de lekkage niet direct kunnen achterhalen, dan is het over het algemeen het meest verstandig om een loodgieter uit Wilrijk te laten komen. Een loodgieter uit Wilrijk beschikt over veel kennis van zaken. Hierdoor kan hij over het algemeen al redelijk goed inschatten waar een lekkage ongeveer kan zijn ontstaan en welke oorzaken bij de desbetreffende lekkage zijn uitgesloten. Maar dat is niet de enige reden. Een loodgieter beschikt namelijk over de laatste hulpmiddelen die van pas kunnen komen bij het achterhalen van de oorzaak. Hierdoor kunnen complexe, zeer lastig te traceren lekkages zonder veel moeite worden opgespoord. De loodgieter is wellicht duurder dan wanneer u zelf poogt de lekkage op te sporen, maar een loodgieter zal wel gegarandeerd het lek op kunnen sporen, en doorgaans is dat ook nog eens in een kortere tijd dan de gemiddelde klusser kan.

Verstoppingen oplossen rondom Wilrijk

Verstoppingen zijn lang niet altijd goed op te lossen. Zeker in oudere woningen, waar de afvoerleidingen vaak wat smaller zijn, kan een verstopping regelmatig voorkomen. Het is dan zaak de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen, ook als het water nog wel enigszins vanzelf wegloopt.

De meeste mensen hebben wel diverse hulpmiddelen in huis om een reguliere verstopping aan te kunnen. We bedoelen met een reguliere verstopping een verstopping die niet heel groot is en waarbij er geen object of vloeistof in het riool terecht is gekomen dat daar eigenlijk niet hoort (zoals washandjes, luiers, frituurvet, et cetera). Met een plopper komt men vaak al een heel eind. Mocht dat geen uitkomst bieden, dan kan een fles gootsteenontstopper (te verkrijgen in de meeste grotere supermarkten) ook letterlijk een oplossing bieden. Let echter wel op dat dergelijke chemische hulpmiddelen zeer giftig zijn voor mens en dier. Gebruik de chemische ontstoppers dus met mate en berg ze weer goed op na gebruik! Aan te raden is ook om ze pas te gebruiken wanneer de overige opties uitgeput zijn en niet lijken te helpen.

Waarom kiest u voor de loodgieter uit Wilrijk?

  • Lekkages snel verholpen
  • Vakkundig onderhoud
  • Klantvriendelijk
  • CV-ketel problemen snel opgelost

Wat te doen bij CV-ketel reparatie in Wilrijk?

Een defecte CV-ketel is vooral in koude weersomstandigheden bijzonder vervelend. Wanneer het buiten koud is, wil je niet binnen ook in de kou zitten. Toch is het voor veel mensen ’s winters een keer raak en weigert de CV-ketel dienst. Wat dan je doen? We geven je hieronder enkele tips over hoe te handelen bij een defecte CV-ketel in Wilrijk.

Allereerst kun je proberen om de CV-ketel te resetten. Je doet dat door de resetknop een korte periode ingedrukt te houden of door de stekker uit het stopcontact te halen, een minuut te wachten en deze dan weer terug in het stopcontact te doen. Als het goed is slaat de ketel nu opnieuw aan.

Mocht dat niet het geval zijn, dan kan er alsnog van alles aan de hand zijn. Controleer of de ketel genoeg water bevat; de druk moet over het algemeen tussen de 1 en 3 bar zijn, maar dit verschilt per ketel. Als de druk te laag is, kun je de ketel bijvullen om zo de druk te verhogen. Bij een te lage druk zal de verwarming dan weer functioneren.

Mocht je er niet uit komen, dan is het een goede optie om een loodgieter uit Wilrijk langs te laten komen om het euvel te verhelpen.

Call Now Button