Loodgieter Wommelgem- Loodgieterij Mertens, uw vakman!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Verstopte afvoeren verhelpen met onze loodgieter in Wommelgem

Heeft u last van een smerige stank in huis? Lukt het niet meer om uw toilet door te spoelen? Loopt het water niet meer weg als u aan het douchen bent? Grote kans dat u te maken heeft met een verstopte afvoer in huis! Onze vakkundige loodgieter in Wommelgem komt graag bij u langs om de verstopte afvoer voor u te verhelpen. Vaak is het voldoende om de afvoer onder een hoge druk door te spuiten, waarbij de verstopping letterlijk voor u kan worden opgelost. Onze ervaren loodgieter in Wommelgem helpt u echter niet alleen bij het verhelpen van een bestaande verstopping, maar geeft u ook tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen. Vaak is dit namelijk makkelijker dan u op voorhand wellicht verwacht!

Onderhoud aan de afvoer uitvoeren

loodgieter Wommelgem Een van de belangrijkste punten bij het voorkomen van een verstopte afvoer is het doorspuiten van de afvoer. Hoewel u er alles aan doet om een verstopping in de afvoer tegen te gaan, zal er altijd restafval naar de bodem van de afvoer zakken. Vanaf hier kan het restafval niet meer door het water worden meegevoerd, waardoor het begin van een verstopping gevormd is. De loodgieter in Wommelgem raadt mensen dan ook aan om hun afvoer zeker eens per twee jaar door te laten spuiten.

Naast het onderhoud aan een afvoer in huis kan onze loodgieter in Wommelgem u ook helpen bij het onderhouden van leidingen, het onderhouden van de cv-ketel, enzovoorts. Zo worden naast verstoppingen ook lekkages en storingen voorkomen.

Problemen met de cv-ketel in huis oplossen

Niet alleen rond de afvoer kunnen er problemen ontstaan. Ook bij de cv-ketel kunt u te maken krijgen met loodgietersproblemen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de onderdelen van de cv-ketel versleten kunnen zijn, waardoor deze niet meer goed werkt en een storing vertoont. De storing kunt u laten verhelpen door de versleten onderdelen te laten vervangen door onze loodgieter in Wommelgem. Nog beter is het om de loodgieter eens per twee of drie jaar onderhoud uit te laten voeren. Zo neemt de kans op complicaties aan de cv-ketel sterk af. Mocht het onderhouden van de cv-ketel niet meer rendabel zijn, dan kunt u deze door onze loodgieter laten vervangen.

Advies bij een nieuw-, aan- of verbouw

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning moeten er verschillende klussen worden uitgevoerd. Denk aan het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Ook zult u overwegen om een nieuwe cv-ketel in huis te plaatsen, als u de woning heeft uitgebreid met een nieuw deel. Onze loodgieter in Wommelgem voorziet u vooraf graag van passend advies. Zo krijgt u een goed beeld van de haalbaarheid van uw plannen. Mochten plannen niet volledig uitvoerbaar zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button