Loodgieter Zwijndrecht- Loodgieterij Mertens is uw vakman!

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Loodgieter uit Zwijndrecht helpt u verder!

Er zijn tal van verschillende loodgietersklussen te bedenken, waarbij de hulp van de loodgieter uit Zwijndrecht wenselijk kan zijn. Onze vakkundige loodgieter uit Zwijndrecht heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van loodgietersklussen, waardoor u verzekerd bent van snelle en vakkundige hulp. Werkzaamheden die onze loodgieter uit Zwijndrecht regelmatig voor particuliere consumenten uitvoert zijn onder meer: leidingen leggen of verleggen, sanitaire voorzieningen aansluiten op de afvoer in huis, een cv-ketel onderhouden en installeren, enzovoorts. Met welke klussen zou deze loodgieter u van dienst kunnen zijn in en rondom uw woning?

Tip: schakel onze ervaren loodgieter uit Zwijndrecht zeker eens per twee jaar in om uw afvoer door te laten spuiten. Tijdens het doorspuiten van de afvoer worden beginnende verstoppingen letterlijk voor u opgelost.

Uiteenlopende werkzaamheden

loodgieter Zwijndrecht Het leuke aan het vak van een loodgieter is dat de klussen zeer divers zijn. De ene dag helpt onze loodgieter in Zwijndrecht mensen bij het leggen van nieuwe leidingen, terwijl deze loodgieter andere dagen bezig zijn met het onderhouden van cv-ketels of het verhelpen van verstoppingen. Door de diversiteit aan werkzaamheden en de ervaring die onze behulpzame loodgieters hierin hebben opgedaan, kunnen we u van passend advies voorzien als u vragen heeft over loodgieterszaken.

Welke combiketel is het meest geschikt voor het verwarmen van mijn woning? Hoe kan ik mijn badkamer van een nieuwe indeling voorzien? Zijn de plannen die ik zelf gemaakt heb uitvoerbaar? Enzovoorts. De loodgieters helpen u graag op weg en kunnen de benodigde loodgietersklussen direct voor u uitvoeren.

Onderhoud aan loodgieterselementen uitvoeren

Onderhoudswerkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van het werk wat door onze loodgieter in Zwijndrecht wordt uitgevoerd. Door loodgieterselementen regelmatig te laten onderhouden is de kans op vervelende complicaties relatief klein. Denk bijvoorbeeld aan een cv-ketelstoring die op kan treden als deze niet goed onderhouden wordt. Ook bij de afvoer kunnen problemen ontstaan. Het opgehoopte restafval op de bodem van de afvoer zal steeds meer worden, waardoor langzaamaan een afvoerverstopping ontstaat. Door de afvoer regelmatig preventief te laten doorspuiten is de kans op een serieuze verstopping klein.

Advies van de ervaren loodgieter in Zwijndrecht

Mocht u op het punt staan om een nieuwe cv-ketel te kopen of uw badkamer te laten renoveren, dan kan het advies van een vakman wenselijk zijn. Onze loodgieter in Zwijndrecht biedt u dit advies graag. Wij denken met u mee over de meest effectieve manier om uw woning te verwarmen. Waar dit voorheen een traditionele combiketel was, kan dit tegenwoordig ook een warmtepomp zijn. Met een warmtepomp hoeft u niet langer gas te verbruiken, maar wordt uw woning verwarmd op basis van elektra. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van dit systeem. Bij een renovatie van de badkamer toetsen we uw plannen op hun haalbaarheid en denken we eventueel mee over alternatieven.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button