Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Loodgietersbedrijf in Antwerpen

Voor zeer uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden nodigen we u van harte uit bij ons loodgietersbedrijf in Antwerpen. Wij zijn er voor u, om te helpen bij het installeren van sanitaire voorzieningen, het plaatsen van een nieuwe CV- of combiketel, maar ook voor het onderhouden en repareren van dergelijke producten. Zo voorkomt u storingen! U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winteravond zonder een werkende CV ketel komt te zitten of dat u te maken krijgt met een verschrikkelijke stank als gevolg van een verstopte afvoer.

Ons loodgietersbedrijf in Antwerpen is er echter niet alleen om uw wensen te verwezenlijken, we denken ook graag met u mee over de haalbaarheid van uw plannen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer wilt inrichten, als u twijfelt over een overstap naar een combiketel, enzovoorts.

Diensten loodgietersbedrijf in Antwerpen

loodgietersbedrijf De loodgieters van ons loodgietersbedrijf helpen u graag met vele werkzaamheden op het gebied van ons vak als loodgieters. Van het advies vooraf, naar de installatie van uw nieuwe producten, het onderhoud daarvan en eventuele reparaties na jaren van gebruik. Hoewel we vanzelfsprekend hopen dat deze laatste fase niet nodig zal zijn, geeft het u wel de zekerheid dat u door de jaren heen op onze service kunt blijven rekenen.

Met name het onderhoud van uw producten is essentieel, waarmee u lekkages, storingen in uw CV ketel en verstoppingen in uw afvoer kunt voorkomen. Wij geven u tevens andere tips, hoe u de kans hierop zo goed mogelijk kunt verkleinen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button