Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Loodgieterswerkzaamheden in Antwerpen uitvoeren? Wij helpen!

Staat u op het punt om loodgieterswerkzaamheden in Antwerpen uit te voeren? Onze loodgieters helpen u hier graag bij! Er zijn verschillende redenen om de hulp van een loodgieter in te schakelen voor het uitvoeren van deze klussen. Een loodgieter beschikt bijvoorbeeld over veel meer ervaring en heeft de juiste hulpmiddelen om loodgietersklussen snel en vakkundig voor u uit te kunnen voeren. Zo is de kans op vervelende complicaties minimaal! U moet er toch niet aan denken, dat u kort na het uitvoeren van de loodgietersklussen al te maken krijgt met lekkages, verstoppingen of storingen in huis? Wij helpen u dit te voorkomen!

Verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden in Antwerpen komen in tal van verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe leidingen, het onderhouden van een bestaand leidingnetwerk, het installeren van een nieuwe cv-ketel in huis, enzovoorts. Over dergelijke klussen is steeds meer informatie op internet te vinden, waardoor mensen steeds sneller besluiten om loodgietersklussen zelf uit te voeren. Dit kan voor vervelende situaties zorgen, als achteraf blijkt dat de loodgieterswerkzaamheden niet op de juiste wijze uitgevoerd zijn.

Als leidingen bijvoorbeeld niet goed op elkaar aansluiten kan er speling ontstaan rond het aansluitpunt. Via deze speling zal er water uit de afvoer sijpelen, met een blijvende waterschade tot gevolg.

Onderhoud aan loodgieterselementen uitvoeren

Naast de hulp die onze loodgieters u kunnen bieden bij het installeren van nieuwe loodgieterselementen in uw woning, kunnen we u ook helpen bij het onderhouden van bestaande loodgieterselementen. Bij een cv-ketel is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat u deze eens per twee jaar laat onderhouden. Tijdens het uitvoeren van onderhoud zullen de loodgieters versleten onderdelen in de cv-ketel voor u vervangen om storingen te voorkomen. Datzelfde geldt voor de afvoer, die regelmatig moet worden doorgespoten om verstoppingen tegen te gaan.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button