Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Nazicht van ketels in Antwerpen

Wilt u de temperatuur in uw woning in Antwerpen lekker opstoken op koude dagen? Dan draait u de thermostaat gewoon wat verder op. De cv ketel gaat vervolgens aan de slag om het water in radiatoren of de vloerverwarming op te warmen. Hierdoor is het binnen de kortste keren aangenaam warm in uw woning. Het kan echter zo zijn dat uw ketel niet meer werkt. Hierdoor wordt het water ook niet meer opgewarmd. Zeker op koude dagen is dit vervelend. Hoe dit komt? Vermoedelijk door een storing, maar mogelijk is uw ketel ook wel defect. Wilt u dergelijke problemen voorkomen? Laat dan geregeld nazicht op uw cv uitvoeren door onze loodgieter uit Antwerpen!

Nazicht verwarmingsketel

CV ketel onderhoud Een cv ketel kennen we ook wel als verwarmingsketel. Niet gek dat deze naam eveneens gekoppeld is aan het apparaat, want een verwarmingsketel warmt het water immers op. Uiteraard zit u er niet op te wachten om in de wintermaanden met een defecte verwarmingsketel te zitten. Helaas is dit nooit geheel uit te sluiten. Onze loodgieter kan de kans op problemen echter wel beperken. Hoe? Door nazicht aan uw verwarmingsketel in Antwerpen uit te voeren. Bij nazicht lichten wij uw verwarmingsketel door, waardoor eventuele problemen direct aan het licht komen. Onze loodgieter raadt u aan minimaal eenmaal per jaar nazicht aan uw verwarmingsketel in Antwerpen uit te laten voeren.

Nazicht gasketel

Veel verwarmingsketels werken tegenwoordig met behulp van elektriciteit. Er zijn echter ook nog genoeg huishoudens in Antwerpen met een gasketel. Nazicht van gasketels is zeker net zo belangrijk als verwarmingsketels op elektriciteit. Misschien is nazicht van gasketels zelfs nog wel belangrijker. Bij gasketels brandt er namelijk altijd een vlammetje, iets dat bij verwarmingsketels op elektriciteit niet het geval is. Bij een gasketel heb je dus minder snel in de gaten dat er sprake is van een probleem. Laat daarom ook minimaal eenmaal per jaar nazicht aan een gasketel in Antwerpen uitvoeren.

Nazicht van ketels uitbesteden

Verwarmingsketels en gasketels zijn complexe apparaten. Heeft u geen idee hoe een dergelijk apparaat in elkaar zit? Probeer dan vooral ook niet zelf nazicht aan ketels in Antwerpen uit te voeren. De kans is namelijk groot dat u geen idee heeft wat u moet doen. Besef echter wel dat één verkeerde handeling al funest kan zijn voor uw ketel. Onze loodgieter uit Antwerpen verhelpt een storing vaak snel. Is het probleem verergert door uw eigen toedoen? Dan wordt het een stuk lastiger om een verwarmingsketel of gasketel weer aan de praat te krijgen. Laat nazicht aan een verwarmingsketel in Antwerpen daarom ook altijd aan onze loodgieter over. Dit geldt uiteraard ook voor nazicht aan een gasketel. Gaat u toch zelf aan de slag? Dan bestaat de kans dat u uw ketel geheel moet vervangen en dat is niet goedkoop.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button