Wanneer u bezig bent met een verbouwing in uw woning, is de kans groot dat u nieuwe leidingen nodig heeft om op nieuwe plekken in uw woning toegang tot de watervoorziening te krijgen. Bent u bijvoorbeeld van plan om een nieuwe badkamer bij te bouwen of deze op een nieuwe plek in te richten, dan heeft u vaak meerdere leidingen nodig voor de douche, een bad, de wastafel en bijvoorbeeld het toilet. U kunt in dit geval zelf proberen de leidingen te verleggen, maar het ook laten doen door een loodgieter bij u in de buurt. Zo weet u zeker dat de leidingen op de juiste manier worden aangelegd en bijvoorbeeld een vervelende lekkage vermeden kan worden.

Leidingen aanleggen of verleggen

Soms is het niet direct noodzakelijk of mogelijk om een leiding te verleggen, maar kunt u er ook voor kiezen om een leiding uit te breiden met een nieuw aan te leggen stuk leiding. In sommige gevallen kan dit behoorlijk wat werk schelen voor een loodgieter. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een extra badkamer aan wilt bouwen bij uw huidige woning, waardoor de leiding uit een andere badkamer niet verlegd kan worden. Wat in uw geval het handigste en mogelijk is, hangt van verschillende aspecten af. Een loodgieter kan u hier een passend advies in geven!

Bij het verleggen van een leiding zal een loodgieter het water tijdelijk van uw leidingen halen, waardoor u andere kranen in uw woning vaak ook tijdelijk niet kunt gebruiken.

Call Now Button