Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Nieuwe CV ketel in Antwerpen installeren

Woont u in Antwerpen en heeft uw oude CV ketel de geest gegeven? Niet getreurd, want wij kunnen een nieuwe CV ketel in Antwerpen plaatsen. U zult al snel zien dat dit de nodige voordelen oplevert.

Bespaar energie met een gloednieuwe CV ketel

In vergelijking met oude CV ketels bespaart een nieuwe ketel veel energie. Jaar op jaar worden de CV ketels zuiniger ontworpen en hiermee kunt u veel geld besparen. Door de slimme technologie is de verspilling miniem en dit merkt u in uw portemonnee. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw investering eruit te halen.

Keuzemogelijkheden

Voor de keuze van een CV ketel kunt u vaak kiezen uit drie mogelijkheden: de VR-, de HR- en de HRe-ketel. De prijzen verschillen nogal waarbij de VR de goedkoopste maar ook iets minder zuinig is. Bij alle drie de types CV zult u veel geld kunnen besparen omdat ze een besparing van tussen de 15-20% op uw stookkosten kunnen opleveren. Zeker de moeite waard dus.

Waarop selecteren?

Als u op de kleintjes let, is de VR-ketel het meest geschikt. Met een rendement van 90% is hierbij echter wel de nodige warmteverlies, wat bij de andere twee types niet het geval is. De HR-ketel is iets duurder maar heeft wel een rendement van 100%. De HRe-ketel die qua prijs ruim boven de andere twee uitsteekt is zeer geschikt voor slecht geïsoleerde panden of grootgebruikers. Wederom heeft deze ketel een rendement van 100%. Welke keuze u ook maakt, onze professionele monteurs komen graag bij u langs.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button