Ontstoppingsdienst Antwerpen – Loodgieterij Mertens – Service op maat!

Ontstoppingsdienst nodig? Schakel een geroutineerd ontstoppingsbedrijf in! –

Riool ontstoppen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Ontstoppingsdienst in Antwerpen inschakelen

Iedere inwoner van Antwerpen kan van de ene op de andere dag te maken krijgen met een verstopping. Zo kan uw toilet verstopt raken, maar ook de afvoer van uw douche of wasbak. Dit zorgt vaak voor een probleem, want het water spoelt dan niet of nauwelijks meer weg. Geen pretje natuurlijk en dan hebben we het nog niet eens over de vieze luchtjes gehad die een verstopping kan veroorzaken. Heeft u zelf inmiddels meerdere malen geprobeerd om de verstopping te verhelpen, maar heeft dit geen effect? Doe dan een beroep op onze ontstoppingsdienst in Antwerpen.

Ontstoppingsdienst altijd snel verholpen

ontstoppingsdienst Antwerpen Een verstopping veroorzaakt vrijwel altijd problemen. Zo kan er bijvoorbeeld een overstroming ontstaan als gevolg van een verstopping. En dit kan op zijn beurt weer waterschade veroorzaken. Daarom wilt u een verstopping altijd zo snel mogelijk verhelpen. Doet u een beroep op onze ontstoppingsdienst in Antwerpen? Dan bent u binnen de kortste keren verlost van de verstopping. Onze medewerkers weten namelijk als geen ander hoe zij een verstopping te lijf moeten gaan. Zij beschikken over de benodigde kennis en hebben daarnaast jarenlange ervaring. Uw verstopte afvoer in Antwerpen is dan ook snel verleden tijd.

Geen schade aan afvoer dankzij ontstoppingsdienst in Antwerpen

Naast kennis en ervaring beschikt onze ontstoppingsdienst in Antwerpen ook over speciale gereedschappen. Deze stellen ons eveneens in staat uw verstopping snel te verhelpen. Snelheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar is niet het belangrijkste. Het schadevrij ontstoppen van uw afvoer is voor onze loodgieter namelijk belangrijker. Dankzij onze gereedschappen gebeurt dit nagenoeg altijd. Probeert u zelf de verstopping te verhelpen? Dan is het nog maar de vraag of er geen schade ontstaat. Zo kunt u de afvoer beschadigen met een ontstoppingsveer of ander scherp voorwerp. Dit kan een lekkage tot gevolg hebben. In dat geval bent u alleen nog maar verder van huis. Schakel daarom onze ontstoppingsdienst in Antwerpen in bij al uw verstoppingen!

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button