Ontstoppingsdienst Beveren – Loodgieterij Mertens – Service op maat!

Ontstoppingsdienst nodig? Schakel een geroutineerd ontstoppingsbedrijf in! –

Riool ontstoppen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Ontstoppingsdienst in Beveren verhelpt al uw verstoppingen

Er zijn verschillende manieren waarop u een verstopping kunt verhelpen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een ontstopper. Deze plaatst u over de afvoer, waarna u een aantal keer op en neer beweegt. Hierdoor kan er rommel uit uw afvoer omhoog komen. Ook met een ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel kunt u uw afvoer ontstoppen. Met deze middelen heeft u echter niet de garantie dat uw ontstopping ook verdwijnt. Zo is een hardnekkige verstopping bijvoorbeeld vrij lastig zelf te verhelpen. Lukt het u niet om van de verstopping af te komen? Dan schakelt u onze ontstoppingsdienst in Beveren in. Wij kunnen namelijk al uw verstoppingen in Beveren verhelpen!

Kennis, ervaring en de juiste middelen in huis

ontstoppingsdienst Beveren Voor onze ontstoppingsdienst in Beveren is geen enkele verstopping te gek. Door de jaren heen hebben wij namelijk al ontzettend veel verstoppingen verholpen. Hierdoor zijn onze loodgieters inmiddels dan ook behoorlijk ervaren op dit gebied. Daarnaast beschikken zij over de juiste kennis en materialen om een verstopping te verhelpen. Dit maakt ook dat u nooit lang met een verstopte afvoer blijft zitten. Het maakt niet uit om welke afvoer het gaat, wij ontstoppen hem altijd in een handomdraai.

Ontstopping keert niet snel terug

Sommige mensen slagen erin zelf een ontstopping te verhelpen. Althans, dat denken zij. Zodra er rommel omhoog komt via de afvoer, hebben zij het idee dat het probleem verleden tijd is. In negen van de tien gevallen is dit echter niet zo. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren zeer waarschijnlijk opnieuw te maken met een verstopte afvoer. Dit is niet het geval wanneer u een beroep doet op onze ontstoppingsdienst in Beveren. Wij dragen er namelijk zorg voor dat de volledige verstopping verdwijnt. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door uw afvoer onder hoge druk door te spuiten. Hierdoor verdwijnt alle rommel en aanslag uit het leidingwerk. Zodoende is de kans op een terugkerend probleem wel heel erg klein.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button