Ontstoppingsdienst Kontich – Loodgieterij Mertens – Service op maat!

Ontstoppingsdienst nodig? Schakel een geroutineerd ontstoppingsbedrijf in! –

Riool ontstoppen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Ontstoppingsdienst Kontich: dit kunnen wij voor u betekenen!

Een verstopte afvoer kan voor de nodige problemen zorgen. Allereerst kan het water niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit kan een overstroming tot gevolg hebben. In het geval van een overstroming kan het water schade aanrichten aan uw vloer. Daarnaast staat een verstopte afvoer ook vrijwel altijd garant voor vieze luchtjes. Twee zaken waar u natuurlijk het liefst helemaal niet mee te maken krijgt. Toch duikt een verstopping vaker op dan ons lief is. Wilt u de verstopping snel verhelpen? Dan kan onze ontstoppingsdienst in Kontich u hierbij van dienst zijn!

Zelf uw afvoer ontstoppen

ontstoppingsdienst KontichEr zijn genoeg inwoners van Kontich die niet direct een loodgieter inschakelen bij een verstopping. Zij proberen eerst zelf de verstopping te verhelpen en zodoende kosten te besparen. In sommige gevallen is een verstopte afvoer inderdaad prima zelf te ontstoppen. Zo kunt u met een ontstopper of ontstoppingsmiddel mogelijk succes boeken. Dit gaat helaas niet altijd op. Een ontstopping kan namelijk ook een stuk hardnekkiger zijn. Heeft u al meermaals zonder succes geprobeerd uw afvoer te ontstoppen? Doe dan een beroep op onze ontstoppingsdienst in Kontich. In dat geval wordt u verlost van de verstopping en wordt het probleem niet nog erger.

Snel en schadevrij verlost van uw verstopping

Wilt u een verstopping binnen de kortste keren verholpen? Dan is het zeker aan te raden onze ontstoppingsdienst in Kontich in te schakelen. Wij werken namelijk alleen met loodgieters met jarenlange ervaring. Zij zijn goed geschoold en weten hierdoor precies hoe zij een verstopping moeten verhelpen. Onze professionals kennen verschillende technieken, waardoor uw verstopte afvoer binnen no time ontstopt is. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor schade aan uw afvoer. Wij beschikken namelijk over speciale gereedschappen om een verstopping te verhelpen. Zo ontstaat er naderhand bijvoorbeeld geen lekkage aan uw afvoer wanneer u onze ontstoppingsdienst in Kontich inschakelt.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button