Ontstoppingsdienst Schoten – Loodgieterij Mertens – Service op maat!

Ontstoppingsdienst nodig? Schakel een geroutineerd ontstoppingsbedrijf in! –

Riool ontstoppen

Vakkundig onderhoud

Vakkundige herstellingen

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Ga voor kwaliteit, ga voor een echte vakman! Bel nu: 03 808 70 82

Wanneer schakelt u onze ontstoppingsdienst in Schoten in?

Inwoners van Schoten en omgeving doen bij een verstopping altijd verwoede pogingen om de afvoer te ontstoppen. Hiervoor worden allerlei middelen ingezet. Zo wordt er vaak een ontstopper gebruikt en daarnaast gooien veel mensen ontstoppingsmiddel in uw afvoer. Mogelijk denkt u dat uw verstopping hierdoor verdwijnt. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Wij kennen genoeg situaties waarin de verstopping gewoon aanwezig blijft in de afvoer. Wilt u de verstopping in uw afvoer volledig verwijderen? Neem dan contact op met onze ontstoppingsdienst in Schoten!

Welke afvoer kunnen wij voor u ontstoppen? ontstoppingsdienst Schoten

Lang niet iedereen doet bij een verstopping direct een beroep op onze ontstoppingsdienst. Dit komt onder meer door de kosten die dit met zich meebrengt. Daarnaast weten veel mensen niet waarvoor zij onze ontstoppingsdienst in Schoten eigenlijk allemaal in kunnen schakelen. In feite schakelt u ons in voor iedere verstopping. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het ontstoppen van een toilet, maar ook van een douche, wastafel of bad. U hoeft overigens nooit lang te wachten tot de verstopping verholpen is. Door onze kennis, ervaring en de gereedschappen die wij gebruiken, bent u snel verlost van een verstopte afvoer.

Direct een beroep doen op ontstoppingsdienst in Schoten

Een verstopping leidt vaak tot frustraties. Heeft u al eerder te maken gehad met een verstopte afvoer? Dan kunt u dit vast en zeker beamen. Daarom is u er ongetwijfeld veel aan gelegen om de verstopping snel te verwijderen. Wat dat betreft heeft u gelukt. In het geval van een verstopping kunt u namelijk direct een beroep doen op onze ontstoppingsdienst in Schoten. Het enige wat u in dat geval hoeft te doen is telefonisch contact met ons op te nemen. Wij sturen vervolgens zo spoedig mogelijk een loodgieter naar u toe om de verstopping te verhelpen. Dankzij onze ontstoppingsdienst in Schoten is uw verstopping binnen no time verholpen.

Dienstverlening

CV ketel reparatie

Loodgieterswerkzaamheden

Verstoppingen verhelpen

Lekkages repareren

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

Call Now Button