Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Over ons

Bent u opzoek naar een professionele en betrouwbare loodgieter in de omgeving van Antwerpen? Dan bent u bij Loodgieterij Mertens aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk. U kunt ons inschakelen voor alle soorten klussen en wij leveren u kwaliteit.

Soorten klussen

Loodgieterij Mertens is in te schakelen voor verschillende soorten klussen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en onze ervaren loodgieters kunnen u bij elke klus vakkundig advies bieden. Wij zijn in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool of een kleinere klus, het ontstoppen van uw afvoer. Daarnaast verhelpen wij ook uw lekkages en installeren wij graag uw cv-ketel. Daar houdt het niet op! Wij voorzien uw cv-ketel ook graag van onderhoud en reparatie! Kortom, Loodgieterij Mertens is de loodgieter die u nodig heeft voor uw loodgieters klussen.

Klantenservice

Loodgieterij Mertens zorgt ervoor dat uw problemen zo snel en zo goed mogelijk opgelost worden. Onze loodgieters gaan niet bij u weg voordat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door deze snelle service en grote klantvriendelijkheid te bieden. Wij voeren onze diensten niet alleen uit, wij voorzien u ook van een passend advies om in de toekomst complicaties te voorkomen. Zo heeft u hopelijk niet nog een keer last van het probleem.

Heeft u dus een loodgieter nodig die u kunt vertrouwen? Een loodgieter die u zo snel mogelijk van uw problemen komt verhelpen? Aarzel dan niet en schakel meteen Loodgieterij Mertens in zodat u snel van uw problemen af bent! U kunt altijd contact met ons opnemen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button