Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Over ons

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare loodgieter in de omgeving van Antwerpen. Bij loodgieterij Mertens bent u aan het juiste adres! Wij helpen u graag met zeer uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk, waarbij u kunt denken aan het leggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van de afvoer of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair of een CV ketel. Door onze jarenlange ervaring staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij gaan pas naar huis wanneer u tevreden bent.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze snelle service en klantvriendelijk. En we voeren niet alleen de diensten uit, we voorzien u ook van een passend advies om de volgende keer complicaties te voorkomen.

Lekdetectie

Ook op het gebied van lekdetectie kunt u ons inschakelen. Denk u een lekkage in huis te hebben, aarzel niet en bel ons direct! Samen met u gaan we op zoek naar de bron van een lekkage, om de kans op een blijvende waterschade te minimaliseren. Wanneer u niet direct belt kan de schade immers groter worden.

Vaak moet er hak- en breekwerk aan te pas komen om een goede lekdetectie in Antwerpen uit te voeren. Bij ons is dat in geen geval zo! Wij werken met speciale vormen van lekdetectie in Antwerpen, waardoor hak- of breekwerk niet noodzakelijk.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82