Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Riool ontstoppen in Antwerpen

Een verstopping in uw riool is een van de meest vervelende dingen in een woning omdat het vaak een verschrikkelijke lucht met zich meebrengt en daarbij lastig zelf te herstellen is. In de ergste gevallen kunt u zelfs geen gebruik meer maken van uw toilet of douche als de afvoer hieronder verstopt geraakt is. Een riool ontstoppen in Antwerpen of omgeving is voor onze loodgieters vaak snel gedaan, waardoor de stank snel verholpen kan worden. Beter zou het zijn om de verstopping te voorkomen door uw riool regelmatig te laten onderhouden en goed te letten op het afval wat er in uw riool terechtkomt. Dit geldt niet alleen voor de afvoer in uw woning, let ook op de afvoer van uw goten buitenom! We geven u graag advies over het verkleinen van de kans op een verstopping.

Essentie riool ontstoppen in Antwerpen

riool ontstoppenHet ontstoppen van uw riool in Antwerpen kan in het geval van een verstopping, maar ook daarbuiten om een verstopping juist te voorkomen. Laat uw riool eens per half jaar ontstoppen, zodat beginnende verstoppingen tijdig worden verholpen en een daadwerkelijke verstopping onmogelijk kan ontstaan.

Naast het regelmatig ontstoppen van uw afvoer, is het zaak om goed te letten op het gebruik van toiletpapier en restafval van maaltijden wat via de gootsteen in uw afvoer komt. Buitenom zijn vooral kleine takjes en bladeren de boosdoeners bij een verstopping. Deze houdt u buiten uw afvoer door een kapje over uw regenpijp te zetten, wat dergelijk afval zo goed mogelijk tegenhoudt.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button