Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Sanitair werkzaamheden in Antwerpen uit laten voeren

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van sanitair werkzaamheden in Antwerpen? Onze loodgieters staan dagelijks voor u klaar om u hierbij te helpen! Bij sanitair werkzaamheden is het erg belangrijk dat klussen op de juiste wijze worden uitgevoerd, om de kans op vervelende complicaties zo klein mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan complicaties als lekkages, verstoppingen of storingen. Hoewel u op internet veel informatie kunt vinden over het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden, blijft het raadzaam om de hulp van een loodgieter in te schakelen. Loodgieters beschikken over de juiste hulpmiddelen en voldoende ervaring sanitair werkzaamheden voor u uit te voeren.

Verschillende soorten sanitair werkzaamheden

Sanitair werkzaamheden Sanitair werkzaamheden komen in tal van verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als het aansluiten van de sanitaire voorzieningen op een bestaande afvoer in huis, het verleggen van leidingen voor een herinrichting van de badkamer, enzovoorts. Naast dergelijke installatiewerkzaamheden op het gebied van sanitair kunnen we u ook helpen bij het onderhouden van uw sanitair en bijbehorende loodgieterselementen. Laat uw leidingen bijvoorbeeld regelmatig nakijken op lekkages, controleer de afvoer op verstoppingen, enzovoorts.

Reparaties bij lekkages uitvoeren

Mocht er sprake zijn van een lekkage rond uw sanitaire voorzieningen, dan is het erg belangrijk dat deze lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Zo minimaliseert u de kans op een blijvende waterschade aan uw woning. Waterschade ontstaat vaak in de vorm van schimmelplekken op muren, plafonds en vloeren, enzovoorts. Het kost vaak al snel enkele maanden alvorens u een dergelijke waterschade volledig verholpen zal hebben. Reden genoeg om de hulp van een loodgieter in te schakelen! Wij kunnen een lekdetectie voor u uitvoeren, waarbij hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk is. Zo blijft u na het oplossen van de lekkage niet tijden in het puin zitten.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button