Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Met spoed in Antwerpen een loodgieter nodig?

Er zijn verschillende situaties waarbij u met spoed in Antwerpen een loodgieter nodig heeft voor het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden. Dit geldt in het bijzonder voor situaties waarbij u last denkt te hebben van een lekkage in huis. Een lekkage kan voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen, waardoor het erg belangrijk is dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Onze loodgieter beschikt over de juiste hulpmiddelen om zelfs laat op de avond nog een lekdetectie voor u uit te voeren. Op basis van de lekdetectie kan direct een passende oplossing worden geboden om een verdere uitbreiding van de lekkage in uw woning tegen te gaan. Een lekkage is echter niet de enige situatie waarbij het inschakelen van de spoedloodgieter in Antwerpen een slimme keuze kan zijn.

Hulp bij een verstopte afvoer in huis

Ook wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer kan het raadzaam zijn om de hulp van een spoedloodgieter in te schakelen. Een verstopping kunt u vaak niet zelf verhelpen, maar brengt wel een nare stank met zich mee. Daarbij is het in het ergste geval zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, douche of gootsteen. U moet er toch niet aan denken dat u een avond niet naar het toilet kunt? Reden genoeg om ook in dit geval de loodgieter met spoed in te schakelen.

Storingen in de cv-ketel oplossen

Een derde voorbeeld van een situatie waarbij de hulp van de spoedloodgieter wenselijk kan zijn is een storing in de cv-ketel. Bij een cv-ketelstoring is het in sommige gevallen mogelijk om deze zelf op te lossen. Zoek de foutcode op het display van de cv-ketel vooraf altijd op in de handleiding van de cv-ketel. Mogelijk kunt u de storing zelf verhelpen!

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button