Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Een verwarmingsmonteur in Antwerpen nodig? Bel ons!

De verwarming is een van de meest essentiële elementen binnen uw woning. Dankzij de verwarming worden de verschillende ruimtes binnen uw woning verwarmd en beschikt u overal in huis over warm water. Dit maakt het erg belangrijk om de verwarming regelmatig te laten controleren op een beginnende slijtage aan onderdelen van de cv-ketel. Daarbij kan er aan de binnenzijde van de cv-ketel een grote hoeveelheid stof zijn ontstaan, wat de werking van uw cv-ketel negatief beïnvloedt. Reden genoeg om de cv-ketel regelmatig door onze verwarmingsmonteur uit Antwerpen te laten onderhouden! Wanneer heeft u de cv-ketel in uw woning voor het laatst laten onderhouden?

De cv-ketel laten onderhouden

Tijdens het onderhouden van de cv-ketel in uw woning zal de verwarmingsmonteur uit Antwerpen alle onderdelen van de cv-ketel nalopen op een beginnende slijtage. Mocht er inderdaad sprake zijn van slijtage aan onderdelen, dan worden deze onderdelen direct voor u vervangen. Zo kan een storing in de cv-ketel voorkomen worden! Ook zal de verwarmingsmonteur de binnenzijde van de cv-ketel reinigen om te voorkomen dat het stof de werking van de cv-ketel negatief beïnvloedt.

Tip: onze verwarmingsmonteur raadt mensen aan om hun cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden.

Een nieuwe cv-ketel in huis plaatsen

verwarmingsmonteur Naast de mogelijkheid om de cv-ketel te laten onderhouden, kunt u ook op de hulp van onze verwarmingsmonteur rekenen bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel in huis. Het installeren van een cv-ketel is geen eenvoudige klus, waardoor de hulp van onze loodgieters wenselijk zal zijn. Vooraf kan een verwarmingsmonteur u tevens van advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een cv-ketel, een combiketel, of bijvoorbeeld een hr-ketel? Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen deze soorten cv-ketels voor particuliere woningen.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button