Indien u te maken heeft met een lekkage aan uw waterleiding of dak, is het zaak het lek zo snel mogelijk te dichten. Doet u dit niet? Dan kan er grote schade ontstaan aan uw woning. Het repareren van deze schade kost meestal veel geld. Om dit te voorkomen, schakelt u een loodgieter in. Een loodgieter kan u in veel verschillende gevallen van dienst zijn, waaronder bij een lekkage. In sommige gevallen kan het zo zijn dat u haast heeft bij het verhelpen van een probleem. In de avonduren en in het weekend zijn veel loodgieters gesloten, waardoor u lange tijd moet wachten voordat het probleem verholpen kan worden. Dat is echter niet het geval bij onze loodgieter. Wij beschikken namelijk over een speciale spoedservice. Maar wanneer kunt u eigenlijk een beroep doen op deze service?

Lekkage

De voornaamste reden wanneer u een beroep kunt doen op onze spoedservice is bij een lekkage. Het maakt in dat geval niet uit of het om een daklekkage gaat of een lek in één van uw leidingen. Onze loodgieter zorgt er altijd voor dat het lek binnen de kortste keren gedicht is. Door onze loodgieter in te schakelen, kunt u de schade beperken en lopen de kosten niet al te hoog op. Bovendien is de kans klein dat hetzelfde probleem nogmaals terugkeert wanneer u het op laat lossen door onze loodgieter.

Problemen met cv-ketel

Een tweede situatie waarin onze spoedservice uitermate geschikt is, is bij een storing in uw cv-ketel. Om te voorkomen dat u in de koude wintermaanden lange tijd zonder warm water komt te zitten, kunt u een beroep doen op onze spoedservice. Onze loodgieter komt in dat geval zo snel mogelijk naar u toe en zal ervoor zorgen dat de storing binnen de kortste keren verholpen is.

Call Now Button