[av_textblock size=” font_color=” color=”] Er zijn verschillende plekken in uw woning waar een lekkage kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder uw dakbedekking, een lekkage rond de leidingen in uw woning, een lekkage bij sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Ook kan er een lekkage aan uw plafond ontstaan! Het nadeel aan dergelijke lekkages is dat de bron van de lekkage vaak zeer moeizaam zelf te achterhalen is. Daarbij brengt een lekkage een blijvende waterschade met zich mee als de lekkage niet tijdig aangepakt wordt. Bij een lekkage aan uw plafond komt die waterschade voor in de vorm van schimmelplekken op het plafond, of rottende plekken in het houtwerk van uw plafond. In beide gevallen zal het al snel enkele maanden duren voordat de waterschade volledig hersteld is. Dit valt te verklaren door het feit dat het vocht eerst uit uw woning getrokken moet zijn.

Een lekdetectie uit laten voeren door een loodgieter

Bij een lekkage aan uw plafond is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk de hulp van onze loodgieter in te schakelen. Onze loodgieter beschikt over geavanceerde hulpmiddelen, waarmee een heel nauwkeurige lekdetectie kan worden uitgevoerd. Waar men vroeg hak- en breekwerk uit moest voeren om de bron van een lekkage aan uw plafond te kunnen achterhalen, is dat tegenwoordig niet meer noodzakelijk in de meeste gevallen. Zo voorkomen we dat u in het puin blijft zitten na het uitvoeren van een lekdetectie. Bij een lekkage aan uw plafond zal de lekkage in veel gevallen veroorzaakt worden door slijtage aan leidingen.

Direct een passende oplossing voor de lekkage

Om verdere schade aan uw woning tegen te gaan zal onze loodgieter direct voor een passende oplossing zorgen. Des te sneller de lekkage immers verholpen wordt, des te groter is de kans dat de waterschade aan uw plafond voorkomen kan worden. Hoewel hak- en breekwerk vaak niet noodzakelijk is, kan het wel nodig zijn om een gaatje in uw plafond te boren.
[/av_textblock] [av_button label=’03 808 70 82′ link=’manually,tel:038087082′ link_target=” size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Call Now Button