Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Een waterleiding aanleggen in Antwerpen

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning komen verschillende loodgietersklussen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een afvoer, het installeren van een nieuwe cv-ketel in uw woning, of het leggen van nieuwe leidingen in en rondom uw woning. Leidingen aanleggen kan ook in uw tuin noodzakelijk zijn, als u bijvoorbeeld een losstaande buitenkraan wilt kunnen gebruiken. Een waterleiding aanleggen is geen eenvoudige klus, omdat de kans op complicaties erg groot is. Wilt u zelf een waterleiding aanleggen in Antwerpen of de omgeving hiervan? Onze loodgieters staan dagelijks voor u klaar om u hierbij te helpen! Zo is de kans op een lekkage minimaal.

Waarom een loodgieter inschakelen?

Niet iedereen ziet het nut van het inschakelen van onze loodgieter bij het aanleggen van een waterleiding in Antwerpen. Toch is het sterk aan te raden om dit wel doen! Een loodgieter beschikt over veel ervaring en de juiste hulpmiddelen om de waterleiding op de juiste wijze aan te kunnen leggen. Daarbij bent u verzekerd van een snelle en vakkundige oplossing als u onze hulp inschakelt voor het aanleggen van de waterleidingen in en rondom uw woning. Zo kunt u snel beginnen aan de volgende klus tijdens uw bouwwerkzaamheden.

Zelf een waterleiding aanleggen

Mocht u toch zelf een waterleiding aan willen leggen, dan is het sterk aan te raden om vooraf naar instructievideo’s en stappenplannen op internet te kijken. Hierin wordt heel duidelijk uitgelegd welke stappen u moet zetten bij het leggen van leidingen, of het aansluiten van leidingen op een bestaand leidingnetwerk. Zorg ervoor dat u deze stappen heel nauwkeurig volgt en dat u vooraf het juiste materiaal aanschaft. Zo is de kans op lekkages na het leggen van de waterleidingen het kleinst. Lekkages ontstaan vaak bij het aansluitpunt van twee leidingstukken. Hier kan speling ontstaan als de leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten.

Waar zijn wij actief rondom Antwerpen?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Lekkages snel verholpen

Vakkundig onderhoud

Klantvriendelijk

Ervaren loodgieters

Panne? Contacteer ons: 03 808 70 82

Call Now Button