Staat u op het punt om uw badkamer te verbouwen? De kans is groot dat u in dit geval loodgietersklussen uit zal moeten voeren! Een loodgieter kan u helpen bij het uitvoeren van deze werkzaamheden, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Het feit dat de loodgietersklussen sneller zullen verlopen als u hier een loodgieter voor inschakelt is echter niet de enige reden om op de hulp van een loodgieter te rekenen. Vaak blijkt namelijk dat wanneer mensen sanitair werkzaamheden zelf uitvoeren, er snel complicaties ontstaan nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk bij deze complicaties aan lekkages, verstoppingen en storingen. Kortom, complicaties die u liever voorkomt!

De werkzaamheden van een loodgieter

Een loodgieter kan u met verschillende sanitair werkzaamheden in de badkamer van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, het verleggen van een bestaande afvoer, het aansluiten van de sanitaire voorzieningen, het installeren van de radiatoren in de badkamer, enzovoorts. Het is erg belangrijk dat de leidingen goed op elkaar aansluiten, om te voorkomen dat er speling ontstaat. Via deze speling zou er vocht uit de leidingen kunnen sijpelen, met een vervelende lekkage tot gevolg. Datzelfde geldt voor het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer. Ook hierbij mag er geen speling ontstaan tussen het sanitair en de afvoer.

Advies over de verbouwing van uw badkamer

Wanneer u zelf al plannen heeft gemaakt voor een verbouwing van uw badkamer kan het raadzaam zijn om de deze plannen te laten toetsen op hun haalbaarheid door een loodgieter. Een loodgieter heeft dermate veel ervaring, dat de loodgieter een goede inschatting kan maken van het wel of niet slagen van uw plannen. Mochten uw plannen niet haalbaar zijn, dan denkt de loodgieter graag met u mee over passende alternatieven. Het is zonde als u hier pas tijdens de verbouwing achter komt!

Call Now Button